facebook instagram linkedin2 twitter

SARANEN CONSULTING

Saranen Consulting on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Tuemme yrityksiä kasvussa sekä uudenlaisen osaamisen rekrytoinnissa. Loimme viime vuonna yli 600 työpaikkaa uusille osaamisen keihäänkärkialueille ja valmensimme muutospalveluissamme yli 3000 asiantuntijaa.

Rekrytoiva koulutusohjelma voi viedä sinut kohti unelmiesi työpaikkaa

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Rekrytoivat koulutusohjelmamme liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Toimimme IT-alan ohella mm. digitaalisen markkinoinnin, vaativan asiakaspalvelun ja taloushallinnon alueilla. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, SAP, Suomen Pelinkehittäjät ry, Ohjelmistoyrittäjät ry, Taloushallintoliitto ja Tietoturva ry.

Rekrytoiva koulutusohjelman on loistava ratkaisu esimerkiksi ensimmäiseen oman alan työpaikkaan valmistumisen jälkeen.

Tehokkaita uudelleen työllistymisen palveluita

Henkilöstön vähennystilanteissa tarjoamme kokonaisvaltaisen outplacement- eli uudelleensijoituspalvelun.

Lisäksi työnhakupalveluissamme tarjoamme työnhakijoille tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen ja kiinnostavien työnantajien löytämiseen sekä autamme yrityksiä löytämään uusia osaajia. 

Energiseen porukkaan ja merkityksellisten töiden äärelle

Sarasella on jo yli 60 asiantuntijan joukko koossa; omat supersankarimme. Kasvumme ja kehittymisemme tueksi rekrytoimme parhaillaan useita uusia osaajia. Haussa mm.:

  • Project Coordinator
  • Project Manager
  • Sales Manager
  • Digital Development Manager

Sarasella pääset mukaan energiseen ja eteenpäin katsovaan työyhteisöön. Välitämme toisistamme ja olemme valmiita kääntämään kaikki kivet, jotta löydämme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

saranen.f