facebook instagram linkedin2 twitter

SECTOR ALARM OY

Sector Alarm toimittaa turvallisuusratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Olemme kasvaneet nopeasti perustamisestamme 1989 lähtien. Tällä hetkellä olemme Pohjoismaiden toiseksi suurin yritys kotihälytysjärjestelmien toimialalla. Palvelemme 430 000 asiakasta ja työllistämme noin 1500 työntekijää. Toimimme Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa ja nyt myös Suomessa. Tavoitteemme on kasvaa Euroopan johtavaksi turvallisuusratkaisujen toimittajaksi.

Palvelumme tavoitteena on tuottaa asiakkaillemme mielenrauhaa ja turvallisuuden tunnetta. Kaikessa toiminnassamme korostuu erinomainen asiakaspalveluasenne. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.  

Työn ilo ja sitoutuminen ovat mielestämme tärkeitä asioita viihtymisen ja hyvien työsuoritusten kannalta. Omistautuneet, työstään nauttivat työntekijät ovat edellytys sille, että saavutamme yhteiset tavoitteet ja päämäärät. Meillä Sector Alarmilla työntekijöidemme henkilökohtaiset ominaisuudet ja tulevaisuuden tavoitteet painavat enemmän kuin aiempi kokemus ja meriitit. Jos sinulla on oikea asenne, saat meiltä työkalut onnistumiseen. Haluamme työntekijöidemme kasvavan yrityksemme mukana, joten panostamme koulutukseen ja palkitsemme onnistumisista.

Lue lisää kotisivuiltamme osoitteesta www.sectoralarm.fi.