facebook instagram linkedin2 twitter

SOFIGATE

Tänä päivänä kaikista yrityksistä on tulossa teknologiayrityksiä. Muutos tuo mukanaan sekä haasteita että mahdollisuuksia ja monimutkaistaa yritysten toimintoja. Johtajuutta tarvitaan enemmän kuin koskaan. Vuonna 2003 perustettu Sofigate on IT-johtamisen ja bisnesteknologian pioneeri Pohjois-Euroopassa. Autamme asiakkaitamme tuottamaan arvoa liiketoiminnalle innovaatioiden, uusien konseptien ja markkinoiden johtavien teknologien avulla.

Sofigaten palvelussa yhdistyvät kokeneet ihmiset, parhaat käytännöt ja alan kehittyneimmät työkalut. Sitoudumme aina toimittamaan konkreettisia ja kestäviä tuloksia. Tällä hetkellä työllistämme yli 450 IT-johtamisen ja digitaalisen muutoksen ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2017 Sofigaten liikevaihto oli yli 60 miljoonaa.

Tavoitteenamme on kasvaa vuoteen 2020 mennessä 150-200 miljoonan euron liikevaihdon ja 1200 työntekijän yritykseksi. Saavutamme tavoitteemme rekrytointien, ulkoistusten, yrityskauppojen ja kansainvälistymisen avulla.

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa avoimen viitekehyksen Tietohallintomallin, josta on tullut IT-johtamisen tunnustettu standardi. Mallin ylläpidosta ja kehityksestä vastaa kaikille alan ammattilaisille avoin ICT Standard Forum, jonka perustajajäsen Sofigate on.