facebook instagram linkedin2 twitter

STORA ENSO

Stora Enso on paperi-, biomaterialli-, puutuote- ja pakkausteollisuuden maailmanlaajuinen edelläkävijä – rethinker. Kyseenalaistamme toimintaamme ja ajatteluamme ja haemme jatkuvasti uutta tarjotaksemme asiakkaillemme innovatiivisia, uusiutuviin materiaaleihin perustuvia ratkaisuja.

Stora Ensolla on neljä painopistettä: kasvumarkkinat Kiinassa ja Latinalaisessa Amerikassa, kuitupohjainen uusiutuva pakkaus, puuviljelmiin perustuva sellu sekä kilpailukykyiset paperilaadut.

Maailmanlaajuisesti noin  29 000 työntekijää.

Liikevaihto 2014 10,2 miljardia euroa.

Kesätyöpaikat

Stora Enson yksiköt tarjoavat Suomessa vuosittain jopa 1000 kesätyöpaikkaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Kesätöitä on tarjolla niin tuotannossa ja tutkimuksessa kuin myynnissä ja markkinoinnissa, logistiikassa ja taloushallinnossa. Kesätyöntekijän nimike voi olla esimerkiksi vuoromestari, markkinahoitaja, käyttö- tai kunnossapitoinsinööri tai assistentti.

Hakeminen

Kesätyöpaikkojen hakuaika on tammikuun puolivälistä helmikuun 2017 loppuun. Kaikki haettavat kesätyöpaikat julkaistaan Stora Enson urasivuilla www.storaenso.com/careers.

Harjoittelu Stora Ensossa voi olla elämäsi tilaisuus

Viimeisimmässä, vuoden 2015 syyskuussa käynnistyneessä ohjelmassa on mukana 27 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Kaikilla harjoittelijoilla on vakituinen työpaikka Stora Ensossa myös harjoittelun jälkeen.

Puolentoista vuoden harjoittelujakson kuluessa he tapaavat Stora Enson johtajia, saavat johtamiskoulutusta International Institute for Management (IMD) –instituutissa ja suorittavat kolmen kuukauden ulkomaankomennuksen. Halutessaan he voivat myös osallistua vastuullisuusprojektiin ja saavat myös mentorointia.

”Trainee-ohjelmaan osallistuvien diversiteetti on huikea. On insinöörejä, HR-, laskenta-, ja myyntiosaajia, lakimieskin. Meitä on myös ympärimaailmaa; Euroopasta, Kiinasta, Etelä-Amerikasta ja Intiasta.”, tuotantoinsinööri Mia Ellilä kertoo.