facebook instagram linkedin2 twitter

SWECO

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2 000 työskentelee Suomessa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin myös opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön sekä lopputyön tekemiseen. Tullessasi meille töihin opiskelijana osallistut projektityöskentelyyn kokeneiden kollegojen kanssa heti alusta lähtien. Erityisesti työuran alkuvaiheessa esimiehen ja kollegojen tuki on tärkeää. Panostammekin esimiestyöhön ja sen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti.

Menestyksemme perustuu jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Swecossa sinulla on mahdollisuus työskennellä yhdessä rakennetun ympäristön ja teollisuuden parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja oppia heiltä. Työssä oppimisen lisäksi kehittymisen tukena on Sweco Akatemian koulutustarjonta.

Swecossa pääset työskentelemään heti alusta alkaen haastavien ja kiinnostavien projektien parissa. Suunnittelet tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa tarjoamalla asiakkaillemme houkuttelevia ja kestäviä ratkaisuja.

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita. Haluamme tehdä työmme erinomaisesti ja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, joita kohtaamme päivittäin organisaation kaikilla tasoilla.

Haluatko olla yksi edelläkävijöistä?

Haku kesän 2017 avoimiin työpaikkoihin on auki 2.1.–19.2.2017 kotisivuillamme: www.sweco.fi.

Tutustu meihin myös Facebookissa ja LinkedInissä!

www.facebook.com/swecofinland

www.linkedin.com/company/sweco/