facebook instagram linkedin2 twitter

SWECO

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa 25 paikkakunnalla.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa projekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Haluatko olla yksi edelläkävijöistä?

Haemme sinua tekniikan alan opiskelija tai vastavalmistunut, joka haluat kehittyä rakennus- tai suunnittelualan asiantuntijana. Etsimme työntekijöitä sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin että kesätöihin.

”Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.” (Swecon kesätyöntekijä Greete Ani)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Hae kesän 2018 avoimiin työpaikkoihin 11.2.2018 mennessä kotisivuillamme: www.sweco.fi/tyopaikat

Tutustuthan meihin myös Facebookissa ja LinkedInissä:

www.facebook.com/swecofinland

www.linkedin.com/company/sweco/