facebook instagram linkedin2 twitter

VAINU.IO

Vainu.io on yksi Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvavia yrityksiä. Olemme kasvaneet kahdessa vuodessa kolmen hengen startupista lähes 150 henkilön kansainväliseksi kasvuyritykseksi. Vainun avoimeen dataan perustuvaa pilvipalvelua käyttää jo noin 1400 organisaatiota eri toimialoilta. Helsingin lisäksi meillä on toimistot Tukholmassa, Oslossa, Amsterdamissa sekä New Yorkissa. 

Olemme teknologiayhtiö ja tavoitteenamme on muuttaa tapaa, jolla yritykset tekevät B2B-myyntiä. Siksi rakennamme teknologiaa, jonka avulla voimme ymmärtää maailman yrityksiä tavalla, joka ei aiemmin ole ollut mahdollista. Kehittämämme pilvipalvelu on myyjän paras kaveri, ja me vainulaiset autamme asiakastamme myymään fiksummin, nopeammin ja paremmin.

Asiakkaamme ovat B2B-yrityksiä, globaaleista pörssiyrityksistä kasvaviin startupeihin. Käyttäjiä palvelullamme on tuhansia. Joka kuukausi yli 100 uutta asiakasta valitsee Vainun löytääkseen parhaat liidit. Pystyäksemme tähän myös jatkossa, vahvistamme tiimiämme Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Amsterdamissa. Vuonna 2016 tulemme rekrytoimaan yli 50 työntekijää. Viihdymme hyvin yhdessä ja siksi työyhteisössämme pysytään. Olemme luonteeltamme haastajia ja hengeltämme vahvasti startup. Etsimme joukkoomme intohimoisia, lahjakkaita ja kulttuuriimme sopivia talentteja tekemään myyntiä uudella smartbound-tavalla. Tutustu avoimiin tehtäviimme: http://www.vainu.io/fi/ura/