facebook instagram linkedin2 twitter

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTO

Haluaisitko tehdä työtä näköalapaikalla Suomen ja yhteisen taloutemme hyväksi?

Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton viranomainen. Tarkastamme valtion taloudenhoitoa ja talousarvion noudattamista sekä valvomme finanssipolitiikan sääntöjä. Toimimme myös puolue- ja vaalirahoituksen valvojana. Tuotamme tietoa valtion taloudesta ja suosituksia valtionhallinnon toiminnan kehittämiseen. Teemme yhteistyötä valtionhallinnon kaikkien toimijoiden kanssa ja raportoimme työstämme eduskunnalle. Punainen lanka työssämme on hyvä valtiontalous ja -hallinto sekä kustannustehokas julkisten varojen käyttö.

Meillä työskentelee noin 140 talouden ja yhteiskunta-alan osaajaa, joilla on monia erilaisia koulutustaustoja. Tuemme henkilöstömme osaamisen kehittymistä työuran eri vaiheissa ja panostamme paljon osaamisen kehittämiseen. Nuorten asiantuntijoiden ohjelmamme tarjoaa näköalapaikan kehittämisestä ja tarkastustoiminnasta kiinnostuneille työuransa alussa oleville osaajille.

Haemme nyt joukkoomme uusia kykyjä Nuoret asiantuntijat -ohjelmaamme, johon kuuluu monipuolisia asiantuntijatehtäviä tarkastustyössä ja kehitysprojekteissa. Tehtävien puitteissa saat laajan kuvan tarkastustoiminnastamme. Työssä oppimisen lisäksi ohjelmamme sisältää kehittymistäsi tukevaa koulutusta. Voit vaikuttaa omaan kehittymispolkuusi ja tukenasi toimii kokenut ohjaaja.

Kysy lisää messuosastoltamme ja lue lisää verkossa: www.vtv.fi ja @VTV_fi