facebook instagram linkedin2 twitter

VARMA

Me varmalaiset – ketterät vastuunkantajat

Olemme Varmassa uudistaneet työkulttuuriamme ja se kiteytyy sloganiin: Me varmalaiset – ketterät vastuunkantajat. Hoidamme yhteiskunnallisesti merkittävää tehtävää: huolehdimme asiakkaidemme eläketurvasta ja vahvistamme suomalaista työtä. Varmalaiset tekevät yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelevat yli 300 000 eläkeläistä. Vastuullisuus on keskeinen osa perustehtäväämme. Kannamme vastuuta asiakkaistamme ja suomalaisen työn kestävyydestä. Samalla haluamme toimia ketterästi ja uudistaa toimintaamme jatkuvasti.

Varman työkulttuurin ketterä vastuunkantajuus koostuu neljästä kulmakivestä:

  • Luotamme toisiimme. Tuloksellinen yhteistyö ja itsenäinen sekä yrittäjämäinen työote vaativat meiltä luottamusta toisiimme.
  • Toimimme joustavasti. Teemme työtä siellä, missä saamme parhaat tulokset aikaan. Meillä on mahdollisuus tehdä etätyötä ja hyödyntää erilaisia työn joustoja.
  • Olemme tavoitteellisia. Meillä on selkeät työnkuvat ja tavoitteet, jotka ohjaavat työtämme. Johdamme ja sparraamme toisiamme huippusuorituksiin.
  • Uudistumme jatkuvasti. Teemme rohkeita kokeiluja ja uskallamme mokata. Haluamme uudistaa toimintaamme ja koko työeläkealaa ennakkoluulottomasti asiakkaidemme parhaaksi.

Modernit toimitilamme tukevat uutta työkulttuuriamme ja Salmisaaren ikkunoistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Varmalaiset ovat työstään ja osaamisestaan ylpeitä asiantuntijoita. Toimimme työyhteisössä, joka sparraa toisiaan ja jakaa osaamistaan. Tähän iloiseen ja osaavaan joukkoon kannattaa liittyä!