facebook instagram linkedin2 twitter

YRITYKSILLE

95

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

5100

KÄVIJÄÄ 2015

7000

KÄVIJÄTAVOITE 2016

ILMOITTAUDU

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään rekrytointitapahtumaa? 

Mediakortin löydätte tästä.

Contact Forum on Suomen suurin yksipäiväinen rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille. Tapahtuman tarkoituksena on työnantajien ja tulevaisuuden työntekijöiden kohtaaminen ja kontaktien luominen. Messut järjestetään keskiviikkona 17.1.2018 kello 10-18 Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätietoa tammikuun 2018 messuista tulossa alkusyksystä. Ilmoittaudu messuille ensimmäisten joukossa ottamalla yhteyttä contactforum(at)contactforum.fi

Tammikuun 2016 messuille osallistui yli 80 näytteilleasettajaa ja yli 5 000 opiskelijaa Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta, Hankenista, useista ammattikorkeakouluista pääkaupunkiseudulta ja muista Suomen korkeakouluista. Contact Forum -messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus teille nostattaa työnantajaprofiilia ja rekrytoida tulevaisuuden huippuosaajia.

Contact Forum tavoittaa lukuisia opiskelijoita sosiaalisen median, kampuspromootioiden ja muiden markkinointikanavien, kuten sähköpostilistojen ja julisteiden avulla.

CF-Opiskelijamessut Oy on kuuden opiskelijajärjestön omistama yritys, joka on järjestänyt messuja jo vuodesta 1986. CF-Opiskelijamessut Oy on alansa johtavia toimijoita ja yli 95 % viime vuoden asiakkaistamme oli tyytyväisiä tarjoamiin palveluihimme ja kiinnostuneita osallistumaan seuraaville messuille.

Ilmoitat yrityksesi helposti sähköisellä lomakkeella klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

Ilmoittaudu

 

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko?

Mikäli haluatte lisätietoja liittyen messupaketteihin tai haluatte räätälöidä teille sopivan kokonaisuuden, autamme mielellämme! Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contactforum(at)contactforum.fi tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.