facebook instagram linkedin2 twitter

YRITYKSILLE

95

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

6600

KÄVIJÄÄ 

8000

KÄVIJÄTAVOITE 2019

ILMOITTAUDU

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuimpaan rekrytointitapahtumaa? 

Saatte tietoa messupaketeista ottamalla yhteyttä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Contact Forum on Suomen suurin yksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille suunnattu rekrytointitapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on yhdistää työnantajat ja tulevaisuuden osaajat. Messut järjestetään torstaina 24.1.2019 Helsingin Messukeskuksessa klo 10–18.

Contact Forum -messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus vahvistaa työnantajabrändiä ja rekrytoida tulevaisuuden huippuosaajia. Edellisille messuille osallistui 120 näytteilleasettajaa ja yli 6 500 opiskelijaa yliopistoista ja korkeakouluista ympäri Suomen. Contact Forum tavoittaa lukuisia opiskelijoita sosiaalisen median, kampuspromootioiden ja opiskelija-ainejärjestöjen yhteistyön kautta.

Tuhannet opiskelijat tulevat Messukeskukseen ainoastaan työnhaun ja sinne saapuvien yrityksien vuoksi – varmista paikkasi heti!

CF-Opiskelijamessut Oy on kuuden opiskelijajärjestön omistama yritys, joka on järjestänyt messuja jo vuodesta 1986. CF-Opiskelijamessut Oy on alansa johtavia toimijoita ja yli 90% viime vuoden asiakkaistamme oli tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin ja kiinnostuneita osallistumaan seuraavillekin messuille.

Ilmoitat yrityksesi helposti sähköisellä lomakkeella klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

Ilmoittaudu

 

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitteko?

Mikäli haluatte lisätietoja liittyen messupaketteihin tai haluatte räätälöidä teille sopivan kokonaisuuden, ota yhteyttä!

Reetta Eerikäinen

reetta.eerikainen@contactforum.fi

+358 45 635 3566

tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.