facebook instagram linkedin2 twitter

YRITYKSILLE

99

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

5100

KÄVIJÄÄ 

7000

KÄVIJÄTAVOITE 2018

ILMOITTAUDU

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuimpaan rekrytointitapahtumaa? 

Saatte tietoa messupaketeista ottamalla yhteyttä sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Contact Forum on Suomen suurin yksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille suunnattu rekrytointitapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on yhdistää työnantajat ja tulevaisuuden osaajat. Messut järjestetään keskiviikkona 17.1.2018 Helsingin Messukeskuksessa klo 10–18.

Contact Forum -messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus vahvistaa työnantajabrändiä ja rekrytoida tulevaisuuden huippuosaajia. Edellisille messuille osallistui 120 näytteilleasettajaa ja yli 5 000 opiskelijaa Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta, Hankenista, useista pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluista sekä muista Suomen korkeakouluista. Contact Forum tavoittaa lukuisia opiskelijoita sosiaalisen median, kampuspromootioiden ja muiden markkinointikanavien, kuten sähköpostilistojen ja julisteiden avulla.

Tuhannet opiskelijat ovat tulossa Messukeskukseen ainoastaan työnhaun ja sinne saapuvien yrityksien vuoksi – kannattaa varmistaa paikkanne pikaisesti, sillä messuhalli on lähes täynnä!

CF-Opiskelijamessut Oy on kuuden opiskelijajärjestön omistama yritys, joka on järjestänyt messuja jo vuodesta 1986. CF-Opiskelijamessut Oy on alansa johtavia toimijoita ja 99 % viime vuoden asiakkaistamme oli tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin ja kiinnostuneita osallistumaan seuraavillekin messuille.

Ilmoitat yrityksesi helposti sähköisellä lomakkeella klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

Ilmoittaudu

 

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitteko?

Mikäli haluatte lisätietoja liittyen messupaketteihin tai haluatte räätälöidä teille sopivan kokonaisuuden, autamme mielellämme! Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contactforum(at)contactforum.fi tai käyttämällä yhteydenottolomaketta, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.