fbpx

Tervetuloa mukaan CF Startup -alueelle

Sytytä yrittämisen intosi Contact Forum 2024 -tapahtumassa!
CF Startup on Contact Forumin uusi, erillinen alue yrittämisestä kiinnostuneille ja innokkaille tulevaisuuden yrittäjille. Samalla kun suurempi tapahtuma yhdistää korkeakouluopiskelijat ja valmistuneet huipputyönantajiin, CF Startup ruokkii yrittäjähenkeä ja tarjoaa tulevaisuuden yrittäjille arvokasta tietotaitoa, ohjausta ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Yrityksille alue tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tavoittaa tuoreet ja tulevat lahjakkuudet, jotka haaveilevat yrittäjyyden eri muodoista, sekä esitellä omia yrittäjyyttä tukevia ja edistäviä palveluitaan!

Yrityksille

Nosta yrityksesi näkyvyyttä innokkaiden ja kunnianhimoisten
opiskelijoiden keskuudessa!

Contact Forum 2024 -tapahtumassa järjestetään perinteisen rekrytointi- ja uratapahtuman yhteyteen erillinen CF Startup-alue, joka yhdistää yrittäjyyttä tukevat organisaatiot ja yrittäjyyttä tavoittelevat korkeakouluopiskelijat sekä valmistuneet.

Näytteilleasettajana pääset tapaamaan aloittelevia yrittäjiä, jakamaan asiantuntemusta ja inspiroimaan tulevaisuuden tekijöitä sekä verkostoitumaan innovatiivisten nuorten kanssa ja auttamaan heitä yrittäjyyden alkutaipaleella. Pääsette myös kertomaan laajalle kävijäkunnalle palveluistanne, ja miten nämä tukevat yrittäjyyden alkutaipaleella olevia tai jo pidemmälle kerenneitä.

Tule mukaan, niin rakennetaan yhdessä suomalaisen yrittäjyyden tulevaisuutta!

Tutustu CF Startup -osastopakettimme

Linkin takaa löydät tarkemmat tiedot tarjoamastamme osastopaketista

Ilmoittaudu mukaan

Varaa paikkasi ja ole mukana tukemassa tulevaisuuden osaajia yrittäjyyden
ensi askeleilla!

Kävijälle

Oletko haaveillut omasta yrityksestä tai kevytyrittäjyydestä? Vai oletko jo aloittanut oman liiketoiminnan, mutta kaipaat lisäohjausta ja motivaatiota tai haluat tutustua uusiin palveluntarjoajiin?

 CF Startup on korkeakouluopiskelijoille tai jo opintonsa päättäneille, yrittämisestä kiinnostuneille ja innokkaille tulevaisuuden yrittäjille suunnattu alue! Tapahtumassa on loistava tilaisuus saada käytännön ohjausta, tietoa yrittäjyyttä tukevista palveluista, innostavaa opetusta ja arvokasta verkostoitumista matkalla yrittäjyyden maailmaan.

Mitä voit odottaa tapahtumassamme

Inspiroivia puhujia:
Kuulet tarinoita ja kokemuksia menestyviltä yrittäjiltä, jotka ovat kulkeneet saman polun, jota sinäkin mahdollisesti harkitset tai johon olet jo matkalla. He jakavat oppinsa, haasteensa ja vinkkinsä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan menestystä omassa liiketoiminnassasi.


Verkostoitumista:

Tapahtuma tarjoaa upean tilaisuuden tavata muita samanhenkisiä nuoria yrittäjiä. Voit vaihtaa ajatuksia, luoda yhteistyösuhteita ja saada uusia ideoita omalle liiketoiminnallesi.
Oikea kontakti voi auttaa luomaan idean todeksi. 


Motivaatiota ja energiaa:

Tapahtuma on suunniteltu antamaan sinulle uutta intoa ja energiaa yrittäjyyteen. Lähdet kotiin inspiroituneena ja valmiina tarttumaan uusiin haasteisiin.