Syksy tapahtumamyynnin parissa?

Contact Forum etsii uusia tekijöitä tapahtumapalveluiden myyntiin!

Kiinnostaako sinua näköalapaikka nuorten osaajien työmarkkinaan ja mahdollisuus verkostoitua Suomen suurimpien työnantajien kanssa? 

Contact Forumin asiakkuustiimi etsii uusia työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuun 2022 loppuun saakka, työaika on 15-37,5 h/vk.

Millaista on työ Suomen suurimman rekrytointitapahtuman asiakkuustiimissä?

Teemme töitä ilolla ja kunnianhimolla. Konkreettinen tavoitteemme – fasilitoida merkityksellisiä kohtaamisia työnhakijoiden ja työnantajien välille – yhdistää koko tapahtumatiimiä. Jokaisen tiimiläisen työpanos näkyy konkreettisesti tapahtumassa esimerkiksi monipuolisena työnantajakattauksena ja kiinnostavana messuohjelmana.

Myynti- ja asiakkuustiimin tehtäviin kuuluu nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden kontaktoiminen, asiakkaiden tarpeisiin perustuva myynti ja asiakkuudenhallinta aina ensimmäisestä kontaktista tapahtuman palautteen läpikäymiseen saakka. Työskentelemme joustavasti rennossa porukassa ilman kankeaa hierarkiaa, toinen toisiamme sparraten kohti yhteistä tavoitetta.

Tapahtuma on kerännyt vuosittain yli sata työnantajaa Helsingin Messukeskukseen, aina startupeista globaaleihin työnantajiin. Tammikuussa 2021 järjestetyssä ensimmäisessä virtuaalisessa tapahtumassa oli mukana yli 50 työnantajaa ja yli 3000 vierailijaa.

Etsimme

 • Halua kehittyä asiakaskontaktien luomisessa ja kykyä kuunnella asiakasta
 • Oma-aloitteisuutta ja intoa kehittää niin tapahtumaa kuin omaa toimintaakin
 • Sitoutumista henkilökohtaisiin ja tiimin yhteisiin tavoitteisiin
 • Verkostoja korkeakouluihin
 • Kiinnostusta kehittää opiskelijoiden työllistymisen palveluita ja työelämäyhteyksiä
 • Ratkaisukeskeistä asennetta ja rohkeutta tarttua uusiin työtehtäviin – kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys tehtävään valitsemiselle

Tarjoamme

 • Ainutlaatuisen kokemuksen tuottaa messutapahtumaa tuhansille kävijöille yhteistyössä yli sadan merkittävän työnantajan kanssa
 • Myyntiä helpottavat palvelut ja työkalut, pitkäaikaiset asiakkuudet ja vahvan brändin
 • Tilaa kasvaa ja kehittyä myynnin, asiakkuuksien ja tapahtumatuotannon parissa ja tiimin, joilta saat tukea, apua ja tsemppiä
 • Kivat työtilat Arabianrannassa, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden 
 • Työkalut, kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta myyntityöhön sekä mahdollisuuden osallistua palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin koulutuksiin
 • Mahdollisuuden tehdä opinnäytetyö tai harjoittelu toimeksiantona.

Tehtävästä tarjotaan kuukausipalkka (15h viikkotunneilla 750€/kk tai tuntimäärästä riippuen 12,5€/h) ja kannustava palkkio henkilökohtaisesta myynnistä. Palkkio on ollut kuukausitasolla keskimäärin 40-60% pohjapalkasta.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen tiivis hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@contactforum.fi

Pidämme haastattelut videoyhteydellä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töiden aloitusajankohta on 5.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

 

Kysymyksiä tehtävään liittyen? Vastaan mielelläni! 

Reetta Eerikäinen

+358 45 635 3566 

reetta.eerikainen(a)contactforum.fi