fbpx

Usein Kysytyt Kysymykset

Covid-19

Saapuminen messuille

Messukeskus sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Contact Forumiin saapuessa eteläinen sisäänkäynti (Messuaukio 1) on paras valinta.

Messukeskukseen pääsee julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki paikallis- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa. Pasilan aseman kautta kulkee myös erilaisia bussilinjoja.

Messukeskuksen parkkipaikka sijaitsee samalla puolella pohjoisen sisäänkäynnin kanssa (Ratapihantie 17).Usein kysytyt kysymykset

Milloin Contact Forum alkaa?
Contact Forum järjestetään 28.2. kello 10-17.
Tarvitseeko minun olla opiskelija, että pääsen tapahtumaan?
Contact Forum on ensisijaisesti tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille, mutta kaikki työnhakijat ovat tervetulleita tapahtumaan!
Paljonko Contact Forum maksaa?
Contact Forum on kävijöille täysin vapaa ja maksuton. Toivomme vain että ilmoittaudut tapahtumaan etukäteen. Mikäli edustat yritystä ja haluat näkyvyyttä tapahtumasta ole yhteydessä myyntitiimiimme.
Miksi tapahtumaan pitää ilmoittautua etukäteen?
Covid-19 tilanteen vuoksi toivomme, että mahdollisimman moni kävijä ilmoittautuisi tapahtumaan etukäteen. Näin pystymme välttämään tarpeettomia ruuhkia sisäänkäynneillä.
Onko tila esteetön?
Messukeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä.