fbpx

Voita 500€ arvoinen lentolahjakortti Norwegianille!

Miltä kuulostaisi rentouttava lomamatka Malagaan taikka muuhun haluamaasi kohteeseen ennen kesätöitä? Kutsumalla kaverisi Contact Forum rekrytointitapahtumaan voit voittaa 500 € arvoisen lentolahjakortin Norwegianille!

Muistathan myös ennakkorekisteröityä tapahtumaan! Tapahtumaan pääset rekisteröitymään tästä:

Tsekkaa Gasellien Hätiksen terkut kilpailuun liittyen!

Jos video ei näy, katso se tästä.

Kilpailun säännöt

Henkilö, jolla on ollut eniten korkeakoulutaustalla kutsuttuja henkilöitä käymässä tapahtumassa voittaa lahjakortin. Kutsumasi henkilön pitää rekisteröitymisvaiheessa ilmoittaa kutsujan sähköpostiosoite. Henkilö jonka s-posti on eniten ilmoitettu rekisteröitymislomakkeella ja jonka ilmoittaja on skannannut itsensä tapahtumaan, voittaa kisan.

Tapahtuman jälkeen selvitämme voittajan, kun olemme katsoneet kuka on oikeasti saanut kaverit paikalle tapahtumaan. Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.

 

HUOM! Lahjakorttiin ei sisälly verot, joten voittajan vastuulla on maksaa vero-osuus oman veroprosenttinsa mukaisesti lahjakortin arvosta.

(Tuloverolain (TVL) 29 §:n mukaan veronalaista tuloa ovat verovelvollisen rahana tai rahanarvoisena etuutena saamat tulot. Erilaiset palkinnon, palkkion tai voiton nimellä annetut suoritukset (jäljempänä palkinnot) ovat siten lähtökohtaisesti saajan veronalaista tuloa.)