fbpx

Kävijälle

Suomen suurin korkeakouluopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden rekrytointitapahtuma järjestetään virtuaalisena toteutuksena 27.1. JA Helsingin Messukeskuksessa 28.2. Ilmoittaudu tapahtumiin alta!

Contact Forum Virtuaalisena 27.1.2022

Covid-19 tilanne jatkuu, mutta kesätyöt ja harjoittelut eivät odota. Järjestämme opiskelijoille mahdollisuuden löytää töitä ja tavata työnantajat digitaalisella alustalla jo tammikuussa.

Painu rekrytoijien mieleen ja nappaa itsellesi kesätyöpaikka, harjoittelupaikka tai unelmien duunipaikka rekrytointimessuilta. Tapaa työnantajat turvallisissa merkeissä virtuaalisessa tapahtumassa jo torstaina 27.1.

Contact Forum fyysinen toteutus on siirretty viikolle 9. Haluamme tarjota opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden tavata työnantajat kasvotusten terveysturvallisesti koronapassia hyödyntäen. Mikäli rajoitusten puitteissa fyysisen tapahtuman järjestäminen on mahdollista.

 

Fyysisessä tapahtumassa tullaan kuulemaan puhujia, päivittämään CV:itä CV-klinikalla ja ottamaan Lumenen somistamana päivitettyjä CV-kuvia. Opi työnhaussa tarvittavia taitoja ja asetu edelle työnhakuprosesseissa!

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua. Tutustu uusiin työnantajiin ja löydä uusia uralla etenemisen mahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin työllistymään, inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

  • 9.00 –10.00 Näyttely avautuu. Mahdollisuus pitää 1-to-1 tapaamisia.
  • 10.00–10.30 Duunitori – Modernin työnhaun tärpit. Lotta Viljamaa & Mikko Martikainen
  • 10.30–11.30 Tutustuminen näyttelyyn @Exhibition
  • 11.30–12.30 Yritysesittelyt @Rooms aloittain:Tech, Business, IT ja Public
  • 12.30–13.00 Tauko
  • 13.00–14.00 Verkostoitumistunti. Tapaamisia voi varata jo edellisenä päivänä.
  • 14.00–14.30 Yritysesittelyt @Rooms aloittain: Tech, Business, IT ja Public
  • 14.30–16.00 Tutustuminen näyttelyyn & verkostoituminen
  • 16.00–16.30 Lantmännen – Graduate trainee and businesses from field to fork. Sofia Siljama & Linda Siljemark

Contact Forum 2022 ohjelma

Contact Forumissa löytyy ohjelmasta Barona CV-konsultaatio, CV-kuvauksia ja rekrytoinnin ammattilaisten puheenvuoroja.

CF Stage
Päälavalla kuulet CF:n puhujavieraat. Puhujia julkistetaan pitkin Joulu-Tammikuuta ja voit löytää jo vahvistetut puhujat alta!
CV kliniikka
CV-kliniikalla Baronan asiantuntijat auttavat sinua korjaamaan CV:si uuteen uskoon henkilökohtaisessa konsultaatiossa. Ajanvaraus kliniikalle aukeaa tammikuussa 2022! Ilmoitus varausten avaamisesta lähtee ensimmäisenä jo ilmoittautuneille.
CV Kuvaus
Ammattikuvaaja nappaa uudet CV kuvat hetkessä. Lumene laittaa hiukset ja meikit kuvauskuntoon CV-valokuvauksen yhteydessä.
Tekniikan rekrynurkka
Tekniikan rekrytointinurkassa saat alakohtaisia vinkkejä tekniikan alan työelämässä käytettävistä teknologioista, työpaikoista ja työnhausta.

Virtuaaliseen toteutukseen ilmoittautuneet yritykset

Fyysisessä tapahtumassa mukana olevat yritykset

Hoi opiskelijajärjestö!

Kiinnostaako yhteistyö ison työelämätapahtuman ja ainejärjestönne välillä? Jos vastasit kyllä, jätä meille yhteydenottopyyntö ja katsotaan, miten Contact Forum voi tukea teidän ainejärjestönne ja jäsenienne työelämäyhteyksiä!Seuraa Contact Forumia somessa!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin jatkuvasti päivittyvälle työpaikkailmoitussivustolle. Ole tarkkana ja nappaa urallesi lentävä lähtö!

Vahvistetut puhujat 2022

Missä haluat olla 10 vuoden päästä urallasi?

Heidi Peltonen tulee Contact Forumiin puhumaan omasta nousustaan kesätyöntekijästä esimieheksi ja antaa tehokkaita tekniikoita oman urasi suunnitteluun!

Tuo osaamisesi esiin!

Työurat ovat muuttumassa oppimisuriksi. Uutta osaamista syntyy koulutuksen lisäksi mm. työelämässä ja vapaa-ajalla. Puheenvuorossaan Milma Arola avaa näkökulmia työelämän muutokseen ja elinikäisen oppimiseen, sekä antaa käytännön vinkkejä oman osaamisen huomaamiseen.

Näy LinkedInissä headhuntereille!

"LinkedIn on hakukone” Joel Mustonen, kertoo, että käyttää itse työssään suorarekrytoinneissa Linkkaria hakukoneena, josta löytää potentiaaliset työntekijät. Tule kuuntelemaan Contact Forumiin miten käytät LinkedIniä työnhaussa ja miten tulet headhuntatuksi!

Modernin työnhaun tärpit – Duunitori

Kuinka virität oman työnhaun valloittamaan nykyajan rekrytointitavat? Tarjolla vinkkejä tämän päivän työnhakuun sen aloittamisesta verkostoitumiseen, CV:n ja itsetuntemuksen roolista työnhaussa ja vuorovaikutteisemman rekrydialogin näkökulmasta. Mikko Martikainen on brändinrakentamisen, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus strategian, luovien konseptien, yrityskulttuurin ja palveluiden kehittämisen parissa kotimaassa ja kansainvälisesti. KTM, Helsingin Kauppakorkeakoulu.

Modernin työnhaun tärpit – Duunitori

Kuinka virität oman työnhaun valloittamaan nykyajan rekrytointitavat? Tarjolla vinkkejä tämän päivän työnhakuun sen aloittamisesta verkostoitumiseen, CV:n ja itsetuntemuksen roolista työnhaussa ja vuorovaikutteisemman rekrydialogin näkökulmasta. Lotta Viljamaa on kokenut rekrytoinnin asiantuntija. Hänellä on laajasti kokemusta rekrytoinnista ja HR-työstä valtionhallinnossa ja konsulttina sekä opiskelijoiden työnhaun tukemisesta yliopistolla. VTM, Helsingin Yliopisto

Tunnelmia tapahtumasta