fbpx

Kävijälle

Contact Forum palaa Messukeskukseen! Korkeakouluopiskelijoiden ja valmistuneiden rekrytointitapahtuma järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 27.1.2022. Contact Forum on eri korkeakouluja ja opintotaustoja edustaville työnhakijoille tarkoitettu avoin ja maksuton tapahtuma työllistymisen tueksi!

Hoi opiskelijajärjestö!

Kiinnostaako yhteistyö ison työelämätapahtuman ja ainejärjestönne välillä? Jos vastasit kyllä, jätä meille yhteydenottopyyntö ja katsotaan, miten Contact Forum voi tukea teidän ainejärjestönne ja jäsenienne työelämäyhteyksiä!

Seuraa Contact Forumia somessa!

Seuraavaan tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 90 työnantajaa. Tapahtuman uutiset löytyvät Contact Forumin somesta. Laita somet seurantaan!

Messukartta ja mukana olevat yritykset 2022

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua, tutustua uusiin työnantajiin ja löytää uusia uralla etenemisen mahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin jatkuvasti päivittyvälle työpaikkailmoitussivustolle. Ole tarkkana ja nappaa urallesi lentävä lähtö!

Virtuaalitapahtumassa 2021 oli mukana yli 50 työnantajaa

Miksi virtuaalinen Contact Forum keräsi yhteen yli 3000 kävijää?

Järjestimme tapahtuman käyttäen virtuaalitapahtuma-alustaa, joka mahdollisti kaikki samat toiminnot kuin meidän on-site tapahtumakin. 

Tarkempaa tietoa löydät tästä kävijädatastamme!

Mitä toimintoja virtuaalitapahtuma tarjosi?

Tunnelmia tapahtumasta

Tammikuussa 2020 osallistuneet työnantajat