fbpx

Kävijälle

Contact Forum palaa Messukeskukseen! Korkeakouluopiskelijoiden ja valmistuneiden rekrytointitapahtuma järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 27.1.2022. Tule tapaamaan tuleva työnantajasi!

Hoi opiskelijajärjestö!

Kiinnostaako yhteistyö ison työelämätapahtuman ja ainejärjestönne välillä? Jos vastasit kyllä, jätä meille yhteydenottopyyntö ja katsotaan, miten Contact Forum voi tukea teidän ainejärjestönne ja jäsenienne työelämäyhteyksiä!Seuraa Contact Forumia somessa!

Seuraavaan tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 100 työnantajaa. Tapahtuman uutiset löytyvät Contact Forumin somesta. Laita somet seurantaan!

Messukartta ja mukana olevat yritykset 2022

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua, tutustua uusiin työnantajiin ja löytää uusia uralla etenemisen mahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin jatkuvasti päivittyvälle työpaikkailmoitussivustolle. Ole tarkkana ja nappaa urallesi lentävä lähtö!

Contact Forum 2022 ohjelma

Contact Forumissa löytyy ohjelmasta puhujia, CV-konsultaatiota, CV-kuvauksia ja tekniikan alan rekrytoinnin puheenvuoroja.

CF Stage
Päälavalla kuulet CF:n puhujavieraat. Puhujat julkistetaan ennen tapahtumaa someissa ja nettisivuilla!
CV kliniikka
CV-kliniikalla Baronan asiantuntijat auttavat sinua korjaamaan CV:si uuteen uskoon henkilökohtaisessa konsultaatiossa. Ajanvaraus kliniikalle aukeaa tammikuussa 2022!
CV Kuvaus
Ammattikuvaaja nappaa uudet ammattimaiset CV kuvat hetkessä.
Tekniikan rekrynurkka
Tekniikan rekrytointinurkassa saat alakohtaisia vinkkejä tekniikan alan työpaikoista ja työnhausta.

Contact Forum 2022 tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 100 työnantajaa!

Tunnelmia tapahtumasta

Vahvistetut puhujat 2022