fbpx

Kävijälle

Contact Forum palaa Messukeskukseen! Korkeakouluopiskelijoiden ja valmistuneiden rekrytointitapahtuma järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 27.1.2022. Contact Forum on eri korkeakouluja ja opintotaustoja edustaville työnhakijoille tarkoitettu avoin ja maksuton tapahtuma työllistymisen tueksi!

Seuraa Contact Forumia somessa!

Ajankohtaisin tieto ja tapahtuman uutiset löytyvät Contact Forumin somesta. Seuraa ja älä missaa tärkeintä!

Yhteyksiä korkeakouluopiskelijoiden ja työnantajien välille

Kiinnostaako yhteistyö ison työelämätapahtuman ja ainejärjestönne välillä? Jos vastasit kyllä, jätä meille yhteydenottopyyntö ja katsotaan, miten Contact Forum voi tukea teidän ainejärjestönne työelämäyhteyksiä!

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua, tutustua uusiin työnantajiin ja löytää uusia uralla etenemisen mahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin jatkuvasti päivittyvälle työpaikkailmoitussivustolle. Ole tarkkana ja nappaa urallesi lentävä lähtö!

CV-konsultointi

Erottuuko CV eduksesi?

Contact Forum -rekrytointitapahtuma tarjoaa verkostoitumisen lisäksi työelämäpalveluita, kuten CV-konsultointia, tarkoituksena tukea korkeakouluopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työnhakua.

CV-klinikassa pääset hiomaan ansioluettelosi kuntoon rekrytoinnin ammattilaisten ohjeistuksella!

Messukartta ja mukana olevat yritykset 2022

Miksi virtuaalinen Contact Forum keräsi yhteen yli 3000 kävijää?

Järjestimme tapahtuman käyttäen virtuaalitapahtuma-alustaa, joka mahdollisti kaikki samat toiminnot kuin meidän on-site tapahtumakin. 

Tarkempaa tietoa löydät tästä kävijädatastamme!

Mitä toimintoja virtuaalitapahtuma tarjosi?

Tunnelmia tapahtumasta