fbpx

Kävijälle

Contact Forum -rekrytointitapahtuma järjestetään 28.01.2021 Helsingin Messukeskuksessa hallissa 4, joka sijaitsee Messukeskuksen toisessa kerroksessa eteläisessä päädyssä. Messut ovat avoinna kävijöille koko päivän, klo 10-17. Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

Contact Forum kokoaa vuosittain yli 500 yritysedustajaa yli sadasta eri organisaatiosta tapaamaan korkeakouluopiskelijoita ja valmistuneita Helsingin Messukeskukseen.

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua, tutustua uusiin työnantajiin ja löytää uusia urallaetenemismahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin työpaikkailmoitussivustolle.

Värikoodaus helpottaa kohtaamisia

Tapahtuman sisäänkäynnillä saat valita nimikylttiisi väritarran, joka viestii omasta opintotaustastasi tai etsimiesi työtehtävien toimialasta. Viestit helposti yritysedustajille, minkä alan tehtävistä olet kiinnostunut. Ole siis valmiina, jos joku nykäisee hihastasi – saatat löytää itsellesi aivan uusia, potentiaalisia työnantajia! 

Värikoodaus ja värejä vastaavat alat:

Liila – Hallinto, HR, yleiset toimistotyöt

Oranssi – ICT-ala

Kulta – Julkinen sektori ja järjestöt

Punainen – Myynti, kaupan ala, asiakaspalvelu

Keltainen – Markkinointi, media ja viestintä

Vihreä – Rahoitusala ja laskentatoimi

Sininen – Teknillinen, teollisuus ja rakennusala

Messukartta 2020

Tammikuussa 2020 osallistuneet työnantajat

Tapahtumasovellus

Päivitämme syksyn aikana Contact Forum -tapahtumasovellukseen messujen ohjelman, puhujien materiaalit, aluekartan, näytteilleasettajat sekä ajanvarauksen CV-kuvaukseen ja työpajoihin.

Tutustu työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin sovelluksen avulla!

Teema ja ohjelma

Messupäivänä voit yritysten ständeillä vierailun lisäksi hyödyntää työnhakuun liittyviä palveluitamme sekä tutustua työelämään liittyvään teemaan, jonka ympärille myös lavaohjelma koostetaan.

Kenet sinä haluaisit nähdä Contact Forumin lavalla?

Me teemme ohjelmaa kävijöitä varten. Jätä ideasi ohjelmasta, työpajasta tai tapahtuman muusta sisällöstä meille alla olevalla lomakkeelle. Vastaamme jokaiseen viestiin ja pyrimme myös toteuttamaan mahdollisimman monta toiveista!

Tapahtuman teema julkaistaan syksyllä.

CV-konsultointi

Erottuuko CV eduksesi? Messuilla saat ilmaisen CV-konsultoinnin ja hiot ansioluettelosi kuntoon rekrytoinnin ammattilaisten vinkeillä!

CV-konsultointi on auki koko messupäivän ajan. Ilmoittautumalla ennakkoon vältät jonot ja varmistat paikkasi konsultointiin. Mukaan pääsee myös walk-in-periaatteella. Ennakkoilmoittautuminen avataan tammikuussa 2021.

CV-kuvaus

Päivitä itsestäsi edustava kasvokuva kevään työnhakuja varten Contact Forumin CV-kuvauksessa – ilmaiseksi. 

Ammattivalokuvaajat ovat paikalla koko messupäivän ajan.

CV-valokuvauksessa on käytössä vuoronumerojärjestelmä.

Lavaohjelma 2020

Contact Forum 2020 -puhujakattaus:

10:30 Mikko Hannula, Infinera Oy
The Infinite Network for 5G – Making the impossible probable!

11:00 Saana Rossi, Vincit
Perfect Match – kuinka selvität, sopiiko yritys sinulle?

11:30  Siemens
We make real what matters – yrityskulttuuri Siemensillä. 

Puhujina Kirsi Rejman, Miia Suomela ja Juho Lammasniemi.

12:00 Anssi Rantanen
Heikko opintomenestys ei estänyt unelmien saavuttamista. Miten Anssista tuli menestynyt sarjayrittäjä?

12:30 Sanna Koivuranta, Tunto-palvelu
Aidot arviot työpaikoista

13:00 Pipsa Aro, työnhakumentori
Parhaat vinkit LinkedIniin

14:00 Tom Efrati
Pommisuojasta toimitusjohtajaksi – Tomin polku yrittäjäksi

14:30 Outi Hohti, S-Ryhmä
Kommunikaatio on supervoima

Blind Date – sokkotreffit uuden työmahdollisuuden kanssa!

Älä rajaa mahdollisuuksiasi ja tulet itsekin kohdatuksi ilman ennakkokäsityksiä: Blind Date -sokkohaastatteluissa laajennat tietämystäsi relevanteista työnantajista ja saatat päästä suoraan jatkohaastatteluun!

Kyseessä on pikahaastattelukonsepti, johon CV:tä ei saa lähettää, tutkinnolla tai oppilaitoksella ei ole painoarvoa, eikä rekrytoiva yrityskään kerro nimeään. Rekrytoiva yritys sen sijaan kertoo, millaista osaamista he etsivät ja millainen työpaikka heillä on tarjolla.

Jos tunnistat itsessäsi joitakin alla listattuja taitoja, osaamisia tai luonteenpiirteitä, ilmoittaudu mukaan! Sinun osuutesi on kertoa omista vahvuuksistasi, miten haluat kehittyä ja millaisia työskentelytapoja tai työkulttuuria arvostat. Haastattelija edustaa rekrytoivaa yritystä ja vastaa sinun kysymyksiisi työtehtävään ja organisaatioon liittyen. Lopuksi kuulet, mikä yritys oli kyseessä!

Lisätietoa tulossa syksyllä 2020!

Saapuminen

Messukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkureittien varrella:
Raitiovaunut 7 ja 9 tuovat suoraan ovelle.
Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla.
Monet bussilinjat ajavat Pasilan aseman kautta.

Messukeskuksen pysäköintihalli sijaitsee messuhallien välittömässä läheisyydessä. 13 euron pysäköintimaksu oikeuttaa vuorokauden pysäköintiin hallissa.

Opiskelijayhteistyö ja kampuskuljetukset

Kiinnostaako opiskelijajärjestöäsi järjestää ekskursio tapahtumaan? Sponsoroimme yhteislähtöjä ja opiskelijatapahtumia. Lisäksi järjestämme bussikuljetuksia opiskelijakaupungeista Messukeskukseen.

Ota yhteyttä, niin voimme auttaa teitä osallistumaan tapahtumaan!