fbpx

Kävijälle

Contact Forum -rekrytointitapahtuma järjestetään tammikuussa 2021 virtuaalisesti. Virtuaalitapahtuma on avoinna kävijöille kahden päivän ajan 27.1-28.1.2021 klo 10-15. Voit osallistua sinua kiinnostavien yritysten live- ja tallennettuihin sisältöihin, vaihtuvaan messuohjelmistoon, uppoutua opiskelualasi mukaan kohdennettuihin sisältöihin ja kohdata yritysedustajia livenä - vaikka kotisohvalta! Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

Virtuaalisessa Contact Forumissa jopa 500 yritysedustajaa yli sadasta eri organisaatiosta kokoontuu kahden päivän ajaksi jokaisen korkeakouluopiskelijan ja vastavalmistunen saataville maantieteellisistä rajoitteista piittaamatta – Missä sinun talenttisi tulisi parhaiten esiin?

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua, tutustua uusiin työnantajiin ja löytää uusia urallaetenemismahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin jatkuvasti päivittyvälle työpaikkailmoitussivustolle. Ole tarkkana ja nappaa urallesi lentävä lähtö!

Miksi Contact Forum virtuaalitapahtuma ei ole kankea videopuhelu?

Järjestämme tapahtuman käyttäen virtuaalitapahtuma-alustaa, joka mahdollistaa kaikki samat toiminnot kuin meidän on-site tapahtumakin. Ainoa ero on, että pääset osallistumaan tapahtumaan entistä helpommin, paikasta riippumatta – vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Pääset kommunikoimaan niin sitoutuneesti kuin itse haluat, joko chatin tai suoran videoyhteyden avulla. 

Mitä toimintoja löydän CF:n virtuaalitapahtumasta?

Contact Forumin kv-tapahtumapäivä

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa kahden päivän ajan. Yhden tapahtumapäivän painopisteenä tulee olemaan kansainvälisyys työelämässä ja rekrytoinnissa ja päivän teemaan liittyen Haaga-Helian kv-opiskelijat ovat päässeet suunnitelemaan sisältöä. Tapahtumapäivän ohjelma on enimmäkseen englannin kielistä.

Molemmat tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan!

Contact Forum x Haaga-Helia

Kv-tapahtumapäivän sisältö ja ohjelmanumerot toteutetaan yhteistyössä Haaga-Helian tapahtumatuotannon kv-opiskelijoiden kanssa.

Contact Forum on aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa. Viime vuonna Haaga-Helian mainostoimisto Krean opiskeljijat pääsivät tuottamaan CF:lle sisältöä ja olemaan tapahtumapäivänä mediatiimissä.

Opiskelijayhteistyö

Onko opiskelijajärjestösi kiinnostunut järjestämään oman katsomonsa tapahtumaan? Kuulostaako kokonaan teille räätälöity ja kohdennettu työelämäsisältö hyvältä? Entä oma excu virtuaalialustalla jo nyt syksyllä?

Sponsoroimme ja tarjoamme mielellämme tukemme esimerkkien kaltaisille yhteistyömahdollisuuksille. Vuosi on ollut varmasti haastava työelämäyhteistyön toteuksen kannalta ja siksi haluammekin olla entistä vahvemmin tukemassa tärkeää työtänne!

Ota yhteyttä, niin voimme auttaa teitä osallistumaan tapahtumaan!

Kohdennetut & rajatut sisällöt juuri sinun osaamista varten

Alustalle saapuessasi voit määrittää oman opintotaustasi ja etsimiesi työtehtävien toimialan. Näillä tiedoilla osaamme suositella juuri sinulle sopivaa sisältöä alustalla seikkaillessasi. Lisäksi työnantajat näkevät, minkä alan talentti on liikenteessä ja löydät vaivatta potentiaalisimpien työnantajien showroomit sekä heidän osuvimmat työtehtävät, trainee-positiot ja harkkapaikat!

Vinkkaa myös ainejärjestöllesi mahdollisuudesta buukata juuri teidän opintotaustan mukainen Meetup esim. yritysesittely, paneeli tai jokin muu kiinnostava työelämäsisältö ekslusiivisesti kohdennettuna juuri teille.

Valittavissa olevat alat:

Seuraa Contact Forumia somessa!

Ajankohtaisin tieto ja tapahtuman uutiset löytyvät Contact Forumin somesta. Seuraa ja älä missaa tärkeintä!

Vapaaehtoiseksi tapahtumatiimiimme?

Kiinostaako työkokemus ison tapahtuman parissa? Jos vastasit kyllä, tule osaksi tapahtumatiimiämme! Tiedustele työtehtävistä ja jätä yhteystietosi klikkaamalla alapuolelta.