fbpx

Kävijälle

Contact Forum -rekrytointitapahtuma järjestetään tammikuussa 2021 virtuaalisesti. Virtuaalimessut ovat avoinna kävijöille kahden päivän ajan 27.1-28.1. 2021 klo 10-15. Päivittäin voit osallistua sinua kiinnostavien yritysten live- ja tallennettuihin sisältöihin, osallistua vaihtuvaan messuohjelmistoon, uppoutua esimerkiksi opiskelualasi mukaan rajattuihin ja kohdennettuihin sisältöihin ja kohdata yritysedustajia livenä - vaikka kotisohvalta! Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

Virtuaalisessa Contact Forumissa jopa 500 yritysedustajaa yli sadasta eri organisaatiosta kokoontuu muutamaksi päiväksi jokaisen korkeakouluopiskelijan ja vastavalmistunen saataville maantieteellisistä rajoitteista piittaamatta – Missä sinun talenttisi tulisi parhaiten esiin?

Tapahtuma tarjoaa nuorille osaajille tilaisuuden verkostoitua, tutustua uusiin työnantajiin ja löytää uusia urallaetenemismahdollisuuksia. Tule Contact Forumiin inspiroitumaan ja ota seuraava harppaus urallasi!

Onko työnhaku ajankohtaista?

Listaamme messuille osallistuvien yrityksien työpaikkailmoituksia ympäri vuoden Contact Forumin jatkuvasti päivittyvälle työpaikkailmoitussivustolle. Ole tarkkana ja nappaa urallesi lentävä lähtö!

Kohdennetut & rajatut sisällöt juuri sinun osaamista varten

Alustalle saapuessasi voit määrittää oman opintotaustasi ja etsimiesi työtehtävien toimialan. Näillä tiedoilla osaamme suositella juuri sinulle sopivaa sisältöä alustalla seikkaillessasi. Lisäksi työnantajat näkevät minkä alan talentti on liikenteessä, joten potentiaalisimpien työantajien showroomit ja heidän osuvimmat työehtävät, trainee-positiot ja harkkapaikat löytyvät vaivatta!

Vinkkaa myös ainejärjestöllesi mahdollisuudesta buukata juuri teidän opintotaustan mukainen Meetup esim. yritysesittely, paneeli tai jokin muu kiinnostava työelämäsisältö ekslusiivisesti kohdennettuna juuri teille.

Valittavissa olevat alat:

Liila – Hallinto, HR, yleiset toimistotyöt

Oranssi – ICT-ala

Kulta – Julkinen sektori ja järjestöt

Punainen – Myynti, kaupan ala, asiakaspalvelu

Keltainen – Markkinointi, media ja viestintä

Vihreä – Rahoitusala ja laskentatoimi

Sininen – Teknillinen, teollisuus ja rakennusala

Opiskelijayhteistyö

Kiinnostaako opiskelijajärjestöäsi järjestää oma katsomo tapahtumaan? Kuulostaisiko kokonaan teille räätälöity ja kohdennettu työelämäsisältö hyvältä? Entä oma excu virtuaalialustalla jo nyt Syksyllä?

Sponsoroimme ja tarjoamme mieluusti tukeamme esimerkkien kaltaisille yhteistyömahdollisuuksille. Vuosi on ollut varmasti haastava työelämäyhteistyön toteuksen kannalta ja siksi haluammekin olla entistä vahvemmin tukemassa tärkeää työtänne!

Ota yhteyttä, niin voimme auttaa teitä osallistumaan tapahtumaan!

Kuinka pääsen alkuun?

Helppoa! Helpotat hommaa entisestään tustustumalla etukäteen somesta tai sovelluksestamme osallistuviin yrityksiin ja ohjelmistoon.

26.1.-28.1.2012 klikkaa millä tahansa laitteella tapahtuman linkki auki ja pam – olet tapahtuman aulassa!

Katselet aulassa ja suunnittelet messukierrostasi. Stagella näyttää olevan tänään muutama inspiroiva livesisältö, kiinnostava yritys pitää pian livenä Q&A-meetupin… hmm.. mitäs muita yrityksiä täältä löytyy? Hei täällähän on chatti ja näköjään monta tuttua paikalla!

Ehkä keskeisimmät toimintomme ovat

Stage = Päälava ja suuret yleisöt. Täältä löytvät keskeisimmät käyttäjän näkökulmasta passiiviset live- ja tallennetut sisällöt.

Meetups = Yritysten omia, usein kohdennetumpia ja interaktiivisia sisältöjä, joissa myös kävijä saa kuulua ja halutessaan näkyä! Kysy kysymykset, jotka ovat kaikkien huulilla!

Snap match = Sinä ja yritysedustaja omassa yksityisessä videokeskustelussa. Kuule uusista firmoista, kerro itsestäsi ja kysy alan mahdollisuuksista. Tämä on paikkasi loistaa!

Expo & Showroomit= Expossa osallistuvat yritykset ovat näppärässä näkymässä. Filtteroi sinulle relevanteimmat työnantajat tai seikkaile yritysten showroomeissa. Showroomeilla ovat yritysedustajat livenä, jos haluat heille jutella, mutta voit myös tutustua yrityksen lataamiiin materiaaleihin ja jättää omat yhteystietosi tulevaisuutta varten.