fbpx

Kävijälle

Contact Forum -rekrytointitapahtuma järjestetään 23.01.2020 Helsingin Messukeskuksessa hallissa 4, joka sijaitsee Messukeskuksen toisessa kerroksessa eteläisessä päädyssä. Messut ovat avoinna kävijöille koko päivän, klo 10-17. Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

Teema ja ohjelma

Sopivaa yrityskulttuuria etsimässä? Tervetuloa Contact Forumiin!

Miten työkulttuurit eroavat toisistaan ja mistä tunnistan, millainen sopisi juuri minulle? Me olemme nostaneet kulttuurin tapahtuman teemaksi. Tule kuulemaan ammattilaisten vinkit ja pääset tutustumaan yrityksiin pintaa syvemmin heti messupäivänä!

Lavalla nähdään mielenkiintoisia puhujia työkulttuurin ja itsensä kehittämisen aiheista. Puhujat julkistetaan loka-marraskuun aikana.

Tapahtumasovellus

Contact Forum -tapahtumasovelluksesta löydät messujen ohjelman, puhujien materiaalit, aluekartan, näytteilleasettajat sekä ajanvarauksen CV-kuvaukseen ja työpajoihin.

Tutustu työnantajiin ja avoimiin työpaikkoihin sovelluksen avulla!

CV-kuvaus

Päivitä itsestäsi edustava kasvokuva kevään työnhakuja varten Contact Forumin CV-kuvauksessa – ilmaiseksi. 

Ammattikuvaajat ovat paikalla koko messupäivän ajan. CV-valokuvaus toimii ajanvarauksella ja walk-in-periaatteella. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa tammikuussa.

CV-konsultointi

Erottuuko CV eduksesi? Messuilla saat ilmaisen CV-konsultoinnin ja hiot ansioluettelosi kuntoon rekrytoinnin ammattilaisten vinkeillä!

CV-konsultointi toteutetaan yhteistyössä Duunitorin kanssa ja se on auki koko messupäivän ajan. Ilmoittautumalla ennakkoon vältät jonot ja varmistat paikkasi konsultointiin, mukaan voi päästä myös walk-in-periaatteella.

Ennakkoilmoittautuminen aukeaa tammikuussa ja siitä tiedotetaan Contact Forumin Facebook-sivuilla ja tapahtumasovelluksessa.

Opiskelijayhteistyö

Kiinnostaako opiskelijajärjestöäsi järjestää ekskursio tapahtumaan? Sponsoroimme yhteislähtöjä ja opiskelijatapahtumia. Lisäksi järjestämme bussikuljetuksia opiskelijakaupungeista Messukeskukseen.

Ota yhteyttä, niin voimme auttaa teitä osallistumaan tapahtumaan!

Kohtaamisia ja kontakteja

Ennakkoilmoittautumalla tapahtumaan vältät jonottamisen! Tulostamalla nimikyltin ennakkoon, pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan työnantajiin. Muista lisätä nimikylttiin opintoalastasi kertova väritarra; värikoodaus helpottaa relevantteja kohtaamisia ja saatat löytää itsellesi aivan uusia potentiaalisia työnantajia! 

Nimikyltistä työnantajien on mahdollista skannata luvallasi yhteystietosi, jos kiinnostava kontakti osuu kohdalle, joten nimikyltti kannattaa pitää esillä!

Mukana olevat yritykset

Messukartta

Saapuminen

Messukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkureittien varrella:
Raitiovaunut 7 ja 9 tuovat suoraan ovelle.
Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla.
Monet bussilinjat ajavat Pasilan aseman kautta.

Messukeskuksen pysäköintihalli sijaitsee messuhallien välittömässä läheisyydessä. 13 euron pysäköintimaksu oikeuttaa vuorokauden pysäköintiin hallissa.