fbpx

Meistä

CF-Opiskelijamessut Oy, Kaikukatu 4 B, 6.krs, 00530 Helsinki, Y-tunnus: 1502158-4

Hana Lika

Myynti & markkinointi

hana.lika (a) contactforum.fi

  +358 50 464 6420
  Reetta Eerikäinen

  Myyntijohtaja

  reetta.eerikainen (a) contactforum.fi

  +358 45 635 3566
  Meeri Helminen

  Toimitusjohtaja

  meeri.helminen (a) contactforum.fi

  +358 45 635 3562

  Kohtaamisia ja ammatillista kasvua - Contact Forum -rekrytointimessujen tarina

  Contact Forum -rekrytointimessujen ensimmäiset 20 vuotta olivat vapaaehtoisten opiskelijoiden vuosittainen voimanponnistus. Kysynnän kasvaessa taustalle perustettiin yritys, CF-Opiskelijamessut Oy, toimintaa helpottamaan. Nykyään messuja järjestetään  ammattimaisesti joka vuosi toimintaa kehittäen. CF-Opiskelijamessut Oy:n omistajat – kuusi opiskelijajärjestöä – pitävät huolen, että tapahtuma pysyy linkkinä opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja yritysten välillä.

  Contact Forumin juuret ovat Otaniemen Dipolissa, josta messut laajenivat Kaapelitehtaalle. Vuodesta 2016 alkaen tapahtumaa on järjestetty Helsingin Messukeskuksessa. Contact Forum on Suomen ainoa, aidosti poikkitieteellinen ja avoin korkeakouluopiskelijoiden rekrytointitapahtuma tulevaisuuden osaajille: viime tapahtumassa kävijöitä oli yli 20 korkeakoulusta, kattaen mm. kaikki Suomen yliopistot!

  Opiskelijavetoisuus on Contact Forumin kotikenttäetu  – meillä on tuoreessa muistissa, mikä työnhaussa ja urapolkujen ensimmäisissä askeleissa on haastavaa. Haluamme auttaa nuoria osaajia löytämään juuri heille sopivan polun ja työyhteisön!

  Ota yhteyttä