fbpx

Yrityksille

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuimpaan rekrytointitapahtumaan 28.1.2021? Messutiimimme kertoo mielellään lisää messupaketeista ja muista palveluistamme!

Messukartta 2021

Tutustu messujen pohjakarttaan!

Vapaat paikat on merkitty vihreällä täpällä, jota klikkaamalla löydät lisätietoa kyseisen messupaikan koosta ja hinnasta.

Tarjoamme valmiita messupaketteja, jolloin osallistuminen tapahtumaan on teille helpointa. Myös oman messuosaston rakennuttaminen on mahdollista.

Mukaan tapahtumaan

Early Bird -hinnat ja ilmoittautumislinkki päiviteään tälle sivulle 1.5.2020! 

Viime tapahtumasta palautetta antaneille yrityksille Early Bird -hinnat ja ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse kuukautta aiemmin 1.4.2020 klo 9.00.

Tapahtumassa on vuosittain mukana yli 120 työnantajaa eri toimialoilta.

Myös kävijät edustavat useita eri korkeakouluja ja eri opintovaiheita, joten tapahtuma kerää yhteen niin kesätöistä kiinnostuneita kuin jo vakituista työtä ja uralla etenemistä tavoittelevia.

Ketä te etsitte?

Tutustu tapahtumaan tai jätä yhteydenottopyyntö!

Tapahtumassa on tarjolla paljon erilaisia palveluita, joilla voimme helpottaa erilaisten kohderyhmien tavoittamista. Contact Forumin tiimi auttaa mielellään ideoimaan ohjelmaa messuständillenne – meillä on paljon ideoita takataskussa!

Tehosta rekrytointia

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon. Aidot kohtaamiset jättävät muistijäljen, joka kestää läpi kevään ja syksyn hakujen. Houkutteleva messuosasto ja mahdollisuus tutustua yritykseen kasvokkain auttavat sopivien hakijoiden löytämisessä!

Lisäksi tarjoamme:

Värikoodaus – Kiinnittämällä etsimänne alan väriset tarrat ständiinne sekä omiin nimikyltteihinne, viestitte kävijöille helposti kohderyhmästänne

Contact Forum -työpaikkasivusto – yhteistyössä Duunitorin kanssa toteutettu sivusto, jossa avoimet paikat on jaoteltu messujen värikoodauksen mukaan

Tavoita kohderyhmäsi tehokkaammin lisäpalveluilla!

Erotu oikealla tavalla ja tehosta oikeiden kontaktien muodostumista hyödyntämällä Contact Forumin tarjoamia lisäpalveluita. Lisäpalveluiden avulla voit tavoittaa ja viestiä kohderyhmälle jo ennen varsinaista tapahtumapäivää. Lisätietoja saat tiimiltämme!

 

Eventos Contact -skannaussovellus – Koska haluamme korostaa työnantajan ja työnhakijan välisen kohtaamisen tärkeyttä ja merkitystä, olemme tänä vuonna lisänneet Eventos Contact -skannaussovelluksen osaksi jokaista messupakettia. Jokainen tapahtumaan osallistuva työnantaja voi ottaa helposti talteen potentiaalisen työnhakijan yhteystiedot tulevia rekryprosessin vaiheita varten!  

 

Messuosaston lisäprintit – Tapahtumapäivänä paikalla on yli 100 työnantajaa eri messuosastoilla. Erotu ja kiinnitä kävijöiden huomio osastoosi tapahtumapäivänä näyttävien lisäprinttien avulla. Tänä vuonna Contact Forumin lisäpalvelutarjonnasta löytyvät myös graafikon palvelut!

 

Julkaisut Contact Forumin sosiaaliseen mediaan – Tavoita kohderyhmäsi jo ennen tapahtumaa video -tai kuvapostauksen avulla. Kerro kävijöille esimerkiksi, millaista on työskennellä yrityksessänne tai mitä avoimia paikkoja teillä on tarjolla kävijöille.

 

Push- ilmoitukset ja sisältö CF 2021 mobiilisovellukseen – Tehosta näkyvyyttäsi tapahtumaviikolla tai tapahtumapäivän aikana lähettämällä push-ilmoitus Contact Forum 2021 -mobiilisovelluksen avulla! Voit myös lisätä sovellukseen hakijoille mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä, kuten oppaita tai esitteitä!

 

Lavaohjelma – tarjoamme vuosittain kävijöille tapahtuman teemaan sopivia, ajankohtaisia sekä työelämään liittyviä puheenvuoroja. Varaa lava-aika ja vaikuta siihen, mistä Contact Forumissa puhutaan!

Tapaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita

Olipa teillä sitten kesätyötä, osa- tai täysaikaista sopparia, trainee-paikkoja, opinnäyte- tai diplomityötä tarjolla, niistä kannattaa olla kertomassa Contact Forumissa! Panostamme vuosi vuodelta enemmän laadukkaisiin kohtaamisiin. Messujen markkinointia tehdään pitkin syksyä kampuksilla, somessa ja opiskelijatapahtumissa, jotta Contact Forumin osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen.

Vahvista positiivista työnantajabrändiä

Koska nettisivut eivät anna tarpeeksi. Kerro, tutustu ja inspiroi, sillä he ovat tulevia hakijoitanne! Vuodesta toiseen kävijämme tulevat messuille kuulemaan lisää yrityksistä –kysymään, millaista työ teidän yrityksessä oikeasti on – ja lähtevät messuilta monta uutta työnantajaa mielessään.

Tunnelmia messuilta

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän messupakettien hinnat ja sisällön?

Tutustu messupaketteihin tästä. Messukarttaan ja vapaana oleviin paikkoihin pääset tutustumaan tällä sivulla.

Mitä kaikkea messupakettiin sisältyy?

Messupakettiin kuuluu valmis brändätty messuosasto, työpaikkailmoitukset Contact Forum -työpaikkasivulle sekä lounaat viidelle yritysedustajalle ja ensi vuonna uutena Eventos Contact -yhteystietojen skannaussovellus. Messuosaston kalusteet tilataan erikseen. Tutustu myös lisäpalveluihimme!

Voiko messuille tuoda omat kalusteet tai messurakenteet?

Kyllä voi! Olethan tästä yhteydessä asiakkuustiimiimme.

Kuinka paljon ja minkä koulutusalan kävijöitä tapahtumassa käy?

Viime tammikuun Contact Forumissa vieraili yli 5500 messukävijää. Kävijöitä oli kaikista korkeakouluista, eniten Helsingin yliopistosta, Metropoliasta ja Aalto yliopistosta. Lisäksi järjestimme bussikuljetuksia myös muista Suomen suurimmista yliopistokaupungeista. Contact Forum on poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma. Suurimmat kohderyhmämme ovat teknilliset, it – ja kaupalliset alat, joiden mukaan myös messukartta on jaoteltu. Tästä pääset tutustumaan viime tapahtuman kävijädataan.

Milloin on viimeinen aika ilmoittautua?

Ilmoittautuminen jatkuu 2020 loppuun tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Voiko messupaketin laskuttaa 2020 tai 2021 ja millaiset peruutusehdot ovat?

Ennakkovaraajat voivat peruuttaa ilmoittautumisen maksutta 2020 elokuun loppuun asti. Laskutamme 50% ennakkovarausmaksun syksyllä 2020 ja messuosaston loppulaskun kalusteineen ja lisäpalveluineen tammi-helmikuussa 2021. Mikäli toivotte loppulaskun jo 2020 puolella, ota yhteyttä!

Ennakkotarjouksen päättymisen jälkeen yritys voi peruuttaa osallistumisensa messuille ilmoittamalla kirjallisesti 1.11.2020 mennessä, mutta on silti velvollinen maksamaan puolet (50%) osallistumismaksusta. Mikäli yritys peruuttaa osallistumisensa 1.11.2020 jälkeen, se on velvollinen maksamaan koko (100%) osallistumismaksun.