fbpx

Yrityksille

Tavoitteletteko työnhakijoita korkeakouluopiskelijoista ja vastavalmistuneista? Vuoden merkittävin ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuin rekrytointitapahtuma Contact Forum toteutetaan ensi tammikuussa perinteisenä yhdenpäivän on-site tapahtumana Helsingin Messukeskuksessa 27.1.2022

Messukartta 2022

Kohti seuraavaa tapahtumaa

Seuraamme tiedotusta ja päivitämme sivuille ajankohtaista tietoa

Seuraava tapahtuma pyritään järjestämään taas messutapahtumana Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman ajankohta on torstaina 27.1.2022 klo 10-17.

Virtuaalinen toteutusmahdollisuus on nyt todettu myös toimivaksi ja se pidetään toisena vaihtoehtona, jos fyysisen tapahtuman järjestäminen estyy.

Katso viereisestä messukartasta vapaana olevat paikat sekä mukana olevat yritykset!

Tapaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita

Olipa teillä sitten kesätyötä, osa- tai täysaikaista sopparia, trainee-paikkoja, opinnäyte- tai diplomityötä tarjolla, niistä kannattaa olla kertomassa Contact Forumissa!

Panostamme vuosi vuodelta enemmän laadukkaisiin kohtaamisiin. Messujen markkinointia tehdään pitkin syksyä kampuksilla, somessa ja opiskelijatapahtumissa, jotta Contact Forumin osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen.

Messupaketit 2022

Millainen oli ensimmäinen 100% virtuaalinen Contact Forum?

Virtuaalisuus mahdollisti varmuuden tarjota turvallisen osallistumisen niin kävijöille kuin yritysedustajillekin.

Virtuaalinen Contact Forum järjestettiin tammikuussa kaksipäiväisenä messutapahtumana 27-28.1.2021.

Tapahtuma kokosi yhteen yli 3000 työnhakijaa ja yli 50 työnantajaa.

Ohjelma tarjosi messuilta tuttua verkostoitumista, teema- ja pienryhmäkeskusteluja, yritysten puheenvuoroja ja paljon ohjelmaa työnhakuun.

Vahvista positiivista työnantajabrändiä

Koska nettisivut eivät anna tarpeeksi: kerro, tutustu ja inspiroi, sillä he ovat tulevia hakijoitanne!

Vuodesta toiseen kävijämme tulevat messuille kuulemaan lisää yrityksistä – kysymään, millaista työ teidän yrityksessä oikeasti on – ja lähtevät messuilta monta uutta työnantajaa mielessään. Jos teillä on haasteita tavoittaa nuori osaajia, osallistuminen Contact Forumiin on hyvä tapa aloittaa tunnettuuden kasvattaminen!

Tunnelmia messuilta

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea messupakettiin sisältyy?

Messupakettiin kuuluu valmis brändätty messuosasto ja työpaikkailmoitukset Contact Forum -työpaikkasivulle. Messuosastolle voi tilata kalusteita, jolloin ne on valmiiksi toimitettu osastollenne. Halutesanne voitte tuoda omat messurakenteet ja/tai kalusteet. Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan teille sopivimman messupaketin.

Kuinka paljon ja minkä koulutusalan kävijöitä tapahtumassa käy?

Contact Forum on poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma. Suurimmat kohderyhmämme ovat teknilliset, it – ja kaupalliset alat, joiden mukaan myös messukartta on jaoteltu. Tästä pääset tutustumaan viime tapahtuman kävijädataan.

Edellisessä fyysisessä Contact Forumissa tammikuussa 2020 vieraili yli 5500 messukävijää yli 20 eri korkeakoulutsta. Kävijöitä oli eniten Helsingin yliopistosta, Metropoliasta ja Aalto yliopistosta. Lisäksi järjestimme bussikuljetuksia tapahtumaan myös useista yliopistokaupungeista.

Milloin on viimeinen aika ilmoittautua?

Ilmoittautuminen jatkuu 2021 loppuun tai niin kauan kuin messupaikkoja riittää.

Voiko messupaketin laskuttaa 2021 tai 2022 ja millaiset peruutusehdot ovat?

Tarjoamme aina maksuttoman peruutusoikeuden 14 vuorokauden ajan ilmoittautumisen jälkeen.

Lähetämme laskun varausmaksusta (50% messupaketin hinnasta) kuukauden sisällä ilmoittautumisesta. Early Bird -kampanjassa ennen 1.9.2021 paikan varanneilta laskutamme varausmaksun kevään tai kesän 2021 aikana. Loppulasku lähetetään tammikuussa 2022. Mikäli toivotte loppulaskun jo 2021 puolella, ota yhteyttä!

Tutustu osallistumisehtoihin täällä.