fbpx

Yrityksille

Tavoitteletteko työnhakijoita korkeakouluopiskelijoista ja vastavalmistuneista? Vuoden merkittävin ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuin rekrytointitapahtuma Contact Forum toteutetaan ensi tammikuussa virtuaalisesti kolmen päivän ajan 26.1-28.1. 2021.

100% virtuaalinen Contact Forum 2021

Päätimme keskittyä seuraavan tapahtuman osalta täysin virtuaaliseen toteutukseen – ja olemme tästä erittäin innoissamme! Virtuaalisuus avaa paljon uusia ovia ja voimme varmuudella tarjota turvallisen osallistumisen niin kävijöille kuin yritysedustajillekin.

Virtuaalitapahtuma laajentaa Contact Forumin yksipäiväisestä messutapahtumasta valtakunnalliseksi työnhaun tehoviikoksi!

Tutustu tapahtumaan ja jätä yhteydenottopyyntö!

Virtuaalitapahtumassa on tarjolla paljon erilaisia palveluita, joilla voimme helpottaa teille oikeiden kohderyhmien tavoittamista. Contact Forumin tiimi auttaa mielellään löytämään parhaat ratkaisut – meillä on paljon ideoita takataskussa!

Mukaan tapahtumaan

Uusi toteutustapa tarkoittaa luonnollisesti muutoksia tarjolla oleviin messupaketteihin, joita parhaillaan työstämme.

Uudet paketit julkaistaan tällä sivulla syyskuun lopulla.

Kävijät edustavat useita eri korkeakouluja ja eri opintovaiheita, joten tapahtuma kerää yhteen niin kesätöistä kiinnostuneita kuin jo vakituista työtä ja uralla etenemistä tavoittelevia. Tällä kertaa teillä on mahdollisuus tavoittaa myös tarkasti kohdennetut yleisöt. Virtuaalinen toteutus mahdollistaa vihdoinkin osallistumisen myös pk-seutua pidemmältä!

Tilaa messupaketit ja esittelyvideo!

Uusi konsepti, uudet mahdollisuudet. Tutustu tarjontaan ensimmäisten joukossa ja tilaa alla olevalla lomakkeella tarjous tapahtumaan osallistumisesta suoraan sähköpostiisi.

Miten virtuaalitapahtuma järjestetään?

Hopin on virtuaalitapahtuma-alusta, joka mahdollistaa laajan yleisön, helpon videovälitteisen vuorovaikutuksen ja paljon kohdennettua sisältöä. 

Miksi Hopin? Se mahdollistaa muun muassa:

  • Messuja vastaavan mittakaavan tapahtuma tuhansille työnhakijoille ja sadoille työnantajille – sijainnista riippumatta!
  • Palvelee sekä työnantajien ja työnhakijoiden tarpeita: opintoaloittain suunnatut keskustelutilat, kohdennetut workshopit ja työnantajahakemisto auttavat oikeita tekijöitä ja työnantajia kohtaamaan toisensa
  • Tarjoaa interaktiivisen, messuihin rinnastettavan kokemuksen: lavapuheenvuorot, kohtaamiset työnantajien osastoilla ja verkostoituminen löytyvät myös virtuaalitapahtumasta
  • Uutta: Oma teemapäivä myös kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä kiinnostuneille!

Ennakkoilmoittautuneille edullisempi osallistuminen

Kiitoksena sitoutumisesta, tarjoamme ennakkoilmoittautuneille edukkaammat hinnat ja etusijan tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

Viime tapahtumassa mukana olleet saavat uuden tarjoaman sähköpostitse lokakuun alussa.

Jos olette ilmoittautuneet messuille, mutta ette halua osallistua virtuaalitapahtumaan, osallistumisenne  siirretään suoraan seuraavaan messutapahtumaan tammikuulle 2022, jolloin ennakkovarausmaksu vähennetään suoraan seuraavasta messupaketistanne. Halutessanne voitte  peruuttaa osallistumisen maksutta tuleviin tapahtumiin ilmoittamalla siitä meille 30.9.2020 mennessä. 

Kysyttävää osallistumisehdoista?

Varaa yhteydenottoaika ja tarkistetaan teidän tilanne!

Palveluita onnistumisen tueksi

Erotu muista työnantajista ja tehosta oikeiden kontaktien muodostumista hyödyntämällä Contact Forumin tarjoamia lisäpalveluita. Pienellä lisäinvestoinnilla voit tavoittaa enemmän kohderyhmää ja viestiä heille jo ennen varsinaista tapahtumapäivää. Lisätietoja saat tiimiltämme!

Virtuaalitapahtuma-alustan ominaisuuksia

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon: nyt kohderyhmämme on koko Suomen korkeakouluopiskelijat!

Virtuaalisessa messuosastossa on paljon toimintoja, tässä muutama tärkeimmistä:

Kohtaamisia ja kontakteja

Tapahtuma tarjoaa sessioita ja keskustelutilaisuuksia toivotuille kohderyhmille, esimerkiksi tietyn opintoalan tai maantieteellisen alueen työnhakijoille.

Virtuaalitapahtuma mahdollistaa monenlaista vuorovaikutteisuutta työnhakijoiden ja työnantajien edustajien välillä: Viestiä voi niin chatilla kuin videopuhelulla, kahden kesken tai ryhmissä.

Tapahtuma kestää useamman päivän, pari tuntia kerrallaan.

Keskustella voit esimerkiksi virtuaalisella messuosastolla, verkostoitumistyökalulla sekä erillisen teeman ”keskustelutiloissa”. Tapahtumassa on paljon messuilta tuttua sisältöä, kuten puhujia, webinaareja, workshoppeja sekä tietysti verkostoitumista ja one-on-one -keskusteluja uusien tuttavuuksien kanssa!

Joustava virtuaalitapahtuma

Parasta virtuaalitoteutuksessa on sen joustavuus: liikut ketterästi ohjelmanumerosta toiseen ja tapaat työnhakijoita ympäri Suomea poistumatta omalta (koti)toimistolta!

Virtuaalisen osallistumisen avulla nappaat kollegoitasi joustavasti mukaan yrityksenne keskustelu- ja esittelytilaisuuksiin! Esimerkiksi edellisessä trainee-ohjelmassa aloittaneet osaajat voivat hypätä mukaan tunniksi kertomaan kokemuksistaan.

Voitte myös hyödyntää videoita ja muita digisisältöjä, joita teillä on aiemminkin ollut valmiina.