fbpx

Yrityksille

Tavoitteletteko työnhakijoita korkeakouluopiskelijoista ja vastavalmistuneista? Vuoden merkittävin ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuin rekrytointitapahtuma Contact Forum toteutetaan ensi tammikuussa kaksipäiväisenä virtuaalitapahtumana 27.1-28.1. 2021.

100% virtuaalinen Contact Forum 2021

Päätimme keskittyä seuraavan tapahtuman osalta täysin virtuaaliseen toteutukseen – ja olemme tästä erittäin innoissamme! Virtuaalisuus avaa paljon uusia ovia ja voimme varmuudella tarjota turvallisen osallistumisen niin kävijöille kuin yritysedustajillekin.

Virtuaalitapahtuma laajentaa Contact Forumin yksipäiväisestä messutapahtumasta valtakunnalliseksi työnhaun tehoviikoksi!

Osallistua voi vaikka vain pariksi tunniksi päivässä, tarjoamme myös paljon kävijöiden kohtaamiseen ja aktivoimiseen suunniteltua yleistä ja avointa ohjelmaa. Tutustu myös mahdollisuuksiin järjestää omia ohjelmanumeroita!

Tutustu tapahtumaan ja jätä yhteydenottopyyntö!

Virtuaalitapahtumassa on tarjolla paljon erilaisia palveluita, joilla voimme helpottaa teille oikeiden kohderyhmien tavoittamista. Contact Forumin tiimi auttaa mielellään löytämään parhaat ratkaisut – meillä on paljon ideoita takataskussa!

Mukaan tapahtumaan

Uusi toteutustapa tarkoittaa luonnollisesti uutta tapaa osallistua messuille.

Tapahtuman ohjelma ajoittuu keskiviikkona 27.1. ja torstaina 28.1. klo 10-15 välille: messupakettimme tarjoavat vaihtoehtoja parin tunnin verkostoitumishetkistä koko päivän kattavaan osallistumiseen.

Kävijät edustavat useita eri korkeakouluja ja eri opintovaiheita, joten tapahtuma kerää yhteen niin kesätöistä kiinnostuneita kuin jo vakituista työtä ja uralla etenemistä tavoittelevia. Tällä kertaa teillä on mahdollisuus tavoittaa myös tarkasti kohdennetut yleisöt. Virtuaalinen toteutus mahdollistaa vihdoinkin osallistumisen myös pk-seutua pidemmältä!

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi ensimmäisten joukossa – saat parhaat hinnat

Uusi konsepti, uudet mahdollisuudet. Hyödynnä parhaat hinnat ja ilmoittaudu heti mukaan alla olevalla lomakkeella.

Virtuaaliset messupaketit 2021

Löydä virtuaalitapahtuman hyödyt

Miten virtuaalitapahtuma järjestetään?

Virtuaalitapahtuma-alustalta vaaditaan paljon. Sen pitää mahdollistaa laaja yleisö, helppo ja sujuva videovälitteinen vuorovaikutus ja paljon kohdennettua sisältöä käyttäjilleen. 

Miksi valitsimme Hopinin?

Osallistuminen on helppoa!

Tehdäänkö teillä rekrymarkkinointia digikanavissa? 

Messut järjestetään verkossa, joten voitte hyödyntää hyvin samantyyppisiä materiaaleja kuin muissakin rekrytointeihin liittyvissä markkinointikanavissa. Tapahtumaan voi osallistua omien resurssien rajoissa: pienimmillään tarvitsette vain logon, bannerikuvan, esittelytekstit ja linkit – kaikki kävijät ovat yhtälailla teidän tavoitettavissa. 

Kysyttävää osallistumisesta?

Varaa yhteydenottoaika ja katsotaan, mitä osallistuminen kohdallenne tarkoittaisi!

Palveluita onnistumisen tueksi

Erotu muista työnantajista ja tehosta oikeiden kontaktien muodostumista hyödyntämällä Contact Forumin tarjoamia lisäpalveluita. Pienellä lisäinvestoinnilla voit tavoittaa enemmän kohderyhmää ja viestiä heille jo ennen varsinaista tapahtumapäivää. Lisätietoja saat tiimiltämme!

Virtuaalitapahtuma-alustan ominaisuuksia

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon: nyt kohderyhmämme on koko Suomen korkeakouluopiskelijat!

Virtuaalisessa messuosastossa on paljon toimintoja, tässä muutama tärkeimmistä: