fbpx

Yrityksille

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuimpaan rekrytointitapahtumaan 28.1.2021? Messutiimimme kertoo mielellään lisää messupaketeista ja muista palveluistamme!

Messukartta ja messupaketit 2021

Tutustu messujen pohjakarttaan!

Vapaat paikat on merkitty vihreällä täpällä, jota klikkaamalla löydät lisätietoa kyseisen messupaikan koosta ja hinnasta.

Mitä aikaisemmin varaat messupaikan, sitä todennäköisemmin saat sen juuri haluamaltasi sijainnilta: varaa paikkasi nyt – tarjoamme ennakkovaraajille edullisemmat hinnat sekä täysin maksuttoman varauksen 31.8.2020 saakka!

Messupaketteihin voit tilata custom-seinäprintit ja vuokrakalusteet valmiiksi asennettuina, jolloin teidän messutiiminne voimavarat säästyvät itse olennaiseen – tapahtumapäivään. Myös oman messuosaston rakennuttaminen on mahdollista.

Mukaan tapahtumaan

Ilmoittautuminen seuraavaan tapahtumaan on alkanut!

Early Bird -hinnat voimassa 31.8.2020 saakka – jo 40 organisaatiota on ilmoittautunut mukaan!

Tapahtumassa on vuosittain mukana yli 120 työnantajaa eri toimialoilta.

Katso edellisessä tapahtumassa mukana olleet organisaatiot tästä.

Messukartta on jaettu karkeasti toimialoittain, jotta kävijöiden on helpompi löytää useita oman alan organisaatioita.

Myös kävijät edustavat useita eri korkeakouluja ja eri opintovaiheita, joten tapahtuma kerää yhteen niin kesätöistä kiinnostuneita kuin jo vakituista työtä ja uralla etenemistä tavoittelevia.

Ketä te etsitte?

Tutustu tapahtumaan tai jätä yhteydenottopyyntö!

Tapahtumassa on tarjolla paljon erilaisia palveluita, joilla voimme helpottaa erilaisten kohderyhmien tavoittamista. Contact Forumin tiimi auttaa mielellään ideoimaan ohjelmaa messuständillenne – meillä on paljon ideoita takataskussa!

Kohtaamisia ja kontakteja

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon. Aidot kohtaamiset jättävät muistijäljen, joka kestää läpi kevään ja syksyn hakujen. Messupäivänä aikaa on rajatusti, joten tarjoamme palveluita tehokkaaseen kontaktointiin ja verkostoitumiseen.

Näkyvyys tapahtumassa

Erotu muista työnantajista ja tehosta oikeiden kontaktien muodostumista hyödyntämällä Contact Forumin lisäpalveluita. Houkutteleva messuosasto ja näkyvyys useassa eri kanavassa moninkertaistaa mahdollisuudet sopivien hakijoiden löytämiseksi! Pienellä lisäinvestoinnilla voit tavoittaa enemmän kohderyhmää ja viestiä heille jo ennen tapahtumapäivää. Lisätietoja saat tiimiltämme!

Tapaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita

Olipa teillä sitten kesätyötä, osa- tai täysaikaista sopparia, trainee-paikkoja, opinnäyte- tai diplomityötä tarjolla, niistä kannattaa olla kertomassa Contact Forumissa! Panostamme vuosi vuodelta enemmän laadukkaisiin kohtaamisiin. Messujen markkinointia tehdään pitkin syksyä kampuksilla, somessa ja opiskelijatapahtumissa, jotta Contact Forumin osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen.

Vahvista positiivista työnantajabrändiä

Koska nettisivut eivät anna tarpeeksi. Kerro, tutustu ja inspiroi, sillä he ovat tulevia hakijoitanne! Vuodesta toiseen kävijämme tulevat messuille kuulemaan lisää yrityksistä – kysymään, millaista työ teidän yrityksessä oikeasti on – ja lähtevät messuilta monta uutta työnantajaa mielessään.

Tunnelmia messuilta

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän messupakettien hinnat ja sisällön?

Tutustu messupaketteihin tästä. Messukarttaan ja vapaana oleviin paikkoihin pääset tutustumaan tällä sivulla.

Mitä kaikkea messupakettiin sisältyy?

Messupakettiin kuuluu valmis brändätty messuosasto, työpaikkailmoitukset Contact Forum -työpaikkasivulle sekä lounaat viidelle yritysedustajalle ja ensi vuonna uutena Eventos Contact -yhteystietojen skannaussovellus. Messuosaston kalusteet tilataan erikseen. Tutustu myös lisäpalveluihimme!

Voiko messuille tuoda omat kalusteet tai messurakenteet?

Kyllä voi! Olethan tästä yhteydessä asiakkuustiimiimme.

Kuinka paljon ja minkä koulutusalan kävijöitä tapahtumassa käy?

Viime tammikuun Contact Forumissa vieraili yli 5500 messukävijää. Kävijöitä oli kaikista korkeakouluista, eniten Helsingin yliopistosta, Metropoliasta ja Aalto yliopistosta. Lisäksi järjestimme bussikuljetuksia myös muista Suomen suurimmista yliopistokaupungeista. Contact Forum on poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma. Suurimmat kohderyhmämme ovat teknilliset, it – ja kaupalliset alat, joiden mukaan myös messukartta on jaoteltu. Tästä pääset tutustumaan viime tapahtuman kävijädataan.

Milloin on viimeinen aika ilmoittautua?

Ilmoittautuminen jatkuu 2020 loppuun tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Voiko messupaketin laskuttaa 2020 tai 2021 ja millaiset peruutusehdot ovat?

Ennakkovaraajat voivat peruuttaa ilmoittautumisen maksutta 2020 elokuun loppuun asti. Laskutamme 50% ennakkovarausmaksun syksyllä 2020 ja messuosaston loppulaskun kalusteineen ja lisäpalveluineen tammi-helmikuussa 2021. Mikäli toivotte loppulaskun jo 2020 puolella, ota yhteyttä!

Ennakkotarjouksen päättymisen jälkeen yritys voi peruuttaa osallistumisensa messuille ilmoittamalla kirjallisesti 1.11.2020 mennessä, mutta on silti velvollinen maksamaan puolet (50%) osallistumismaksusta. Mikäli yritys peruuttaa osallistumisensa 1.11.2020 jälkeen, se on velvollinen maksamaan koko (100%) osallistumismaksun.