fbpx

Yrityksille

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuimpaan rekrytointitapahtumaan 23.1.2020? Messutiimimme kertoo mielellään lisää messupaketeista ja muista palveluistamme!

Messukartta

Messujen varaustilannetta päivitetään jatkuvasti. Paikat täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi pian! Pidämme oikeudet muutoksiin. Tutustu messupaketteihimme tästä.

Vihreä: paikka vapaa
Punainen: paikka varattu

Tehosta rekrytointia

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon. Aidot kohtaamiset jättävät muistijäljen, joka kestää läpi kevään ja syksyn hakujen. Houkutteleva messuosasto ja mahdollisuus tutustua yritykseen kasvokkain auttavat sopivien hakijoiden löytämisessä!

Lisäksi tarjoamme:

Värikoodaus – Kiinnittämällä etsimänne alan väriset tarrat ständiinne sekä omiin nimikyltteihinne, viestitte kävijöille helposti kohderyhmästänne

Contact Forum -työpaikkasivusto – yhteistyössä Duunitorin kanssa toteutettu sivusto, jossa avoimet paikat on jaoteltu messujen värikoodauksen mukaan

Lisäpalveluilla enemmän hakijoita

Contact Forumin kävijät haluavat löytää itselleen mielenkiintoisen ja kehittävän yhteisön – mutta mistä? Suunta työuralle muotoutuu jo opintojen aikana, joten nyt on paras aika vaikuttaa! Lisäpalveluilla saatte mahdollisuuden tutustua kävijöihimme CV:tä syvemmin. Tarjolla mm.

Contact Forum 2020 -tapahtumasovellus – sovelluksen avulla kävijät löytävät kiinnostavat työnantajat helposti!

Eventos Contact – skannaa kiinnostavan kävijän yhteystiedot älypuhelimellasi!

Blind Date – riko ennakkoluuloja ja kohtaa kävijöitä, jotka eivät vielä identifioidu hakijoiksenne tai vielä tunne brändiänne!

Tutustu kaikkiin lisäpalveluihimme tästä.

Tapaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita

Olipa teillä sitten kesätyötä, osa- tai täysaikaista sopparia, trainee-paikkoja, opinnäyte- tai diplomityötä tarjolla, niistä kannattaa olla kertomassa Contact Forumissa! Panostamme vuosi vuodelta enemmän laadukkaisiin kohtaamisiin. Messujen markkinointia tehdään pitkin syksyä kampuksilla, somessa ja opiskelijatapahtumissa, jotta Contact Forumin osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen.

Vahvista positiivista työnantajabrändiä

Koska nettisivut eivät anna tarpeeksi. Kerro, tutustu ja inspiroi, sillä he ovat tulevia hakijoitanne! Vuodesta toiseen kävijämme tulevat messuille kuulemaan lisää yrityksistä –kysymään, millaista työ teidän yrityksessä oikeasti on – ja lähtevät messuilta monta uutta työnantajaa mielessään.

Tunnelmia messuilta

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän messupakettien hinnat ja sisällön?

Tutustu messupaketteihin tästä. Messukarttaan ja vapaana oleviin paikkoihin pääset tutustumaan tällä sivulla.

Mitä kaikkea messupakettiin sisältyy?

Messupakettiin kuuluu valmis brändätty messuosasto, työpaikkailmoitukset Contact Forum -työpaikkasivulle sekä lounaat viidelle yritysedustajalle. Messuosaston kalusteet tilataan erikseen. Tutustu myös lisäpalveluihimme!

Voiko messuille tuoda omat kalusteet tai messurakenteet?

Kyllä voi! Olethan tästä yhteydessä asiakkuustiimiimme.

Kuinka paljon ja minkä koulutusalan kävijöitä tapahtumassa käy?

Viime tammikuun Contact Forumissa vieraili noin 6900 messukävijää. Kävijöitä oli kaikista pääkaupunkiseudun korkeakouluista. Lisäksi järjestimme bussikuljetuksia myös muista Suomen suurimmista yliopistokaupungeista. Contact Forum on poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma. Suurimmat kohderyhmämme ovat teknilliset, it – ja kaupalliset alat, joiden mukaan myös messukartta on jaoteltu. Tästä pääset tutustumaan viime tapahtuman kävijädataan.

Milloin on viimeinen aika ilmoittautua?

Ilmoittautuminen jatkuu 2019 loppuun tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Voiko messupaketin laskuttaa 2019 tai 2020 ja millaiset peruutusehdot ovat?

Ennakkovaraajat voivat peruuttaa ilmoittautumisen maksutta 2019 elokuun loppuun asti. Laskutamme 25% ennakkovarausmaksun syksyllä 2019 ja messuosaston loppulaskun kalusteineen ja lisäpalveluineen helmikuussa 2020. Mikäli toivotte loppulaskun jo 2019 puolella, ota yhteyttä!

Ennakkotarjouksen päättymisen jälkeen yritys voi peruuttaa osallistumisensa messuille ilmoittamalla kirjallisesti 1.11.2019 mennessä, mutta on silti velvollinen maksamaan puolet (50%) osallistumismaksusta. Mikäli yritys peruuttaa osallistumisensa 1.11.2019 jälkeen, se on velvollinen maksamaan koko (100%) osallistumismaksun.

Kuulostaa hyvältä! Kuinka voin ilmoittautua näytteilleasettajaksi?