fbpx

Yrityksille

Haluatteko osallistua vuoden merkittävimpään ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuimpaan rekrytointitapahtumaan? Messutiimimme kertoo mielellään lisää messupaketeista ja muista palveluistamme!

Messukartta

Messujen varaustilannetta päivitetään jatkuvasti. Paikat täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi pian! Pidämme oikeudet muutoksiin. Tutustu messupaketteihin ja elokuun 30. päiväan asti voimassa olevaan Early Bird -tarjoukseemme tästä.

Vihreä: paikka vapaa
Punainen: paikka varattu

Vahvista positiivista työnantajabrändiä

Koska nettisivut eivät anna tarpeeksi. Kerro, tutustu ja inspiroi, sillä he ovat tulevia hakijoitanne! Vuodesta toiseen kävijämme tulevat messuille kuulemaan lisää yrityksistä –kysymään, millaista työ teidän yrityksessä oikeasti on – ja lähtevät messuilta monta uutta työnantajaa mielessään.

Lisäpalveluilla enemmän hakijoita

Contact Forumin kävijät haluavat löytää itselleen mielenkiintoisen ja kehittävän yhteisön – mutta mistä? Suunta työuralle muotoutuu jo opintojen aikana, joten nyt on paras aika vaikuttaa! Lisäpalveluilla saatte mahdollisuuden tutustua kävijöihimme CV:tä syvemmin. Lisätietoja palveluista tulossa pian!

Tapaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita

Olipa teillä sitten kesätyötä, osa- tai täysaikaista sopparia, trainee-paikkoja, opinnäyte- tai diplomityötä tarjolla, niistä kannattaa olla kertomassa Contact Forumissa! Panostamme vuosi vuodelta enemmän laadukkaisiin kohtaamisiin. Messujen markkinointia tehdään pitkin syksyä kampuksilla, somessa ja opiskelijatapahtumissa, jotta Contact Forumin osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen.

Tehosta rekrytointia

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon. Aidot kohtaamiset jättävät muistijäljen, joka kestää läpi kevään ja syksyn hakujen. Houkutteleva messuosasto ja mahdollisuus tutustua yritykseen kasvokkain Laita hyvä sana kiertämään edustavalla messuosallistumisella.