fbpx

Yrityksille

Tavoitteletteko työnhakijoita korkeakouluopiskelijoista ja vastavalmistuneista? Vuoden merkittävin ja opiskelijoiden keskuudessa tunnetuin rekrytointitapahtuma Contact Forum toteutetaan Helsingin Messukeskuksessa jälleen 26.1.2023.

Messukartta 2023

Kohti seuraavaa tapahtumaa

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa jälleen 26.1.2023 livenä!

Messuosastojen Early Bird myynti on nyt aloitettu! Varatkaa paikkanne ajoissa, näin takaatte edullisemman hinnan ja mieluisan messupaikan vuoden suurimmille korkeakouluopiskelijoiden rekrytointimessuille!

Tapaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita

Olipa teillä sitten kesätyötä, osa- tai täysaikaista sopparia, trainee-paikkoja, opinnäyte- tai diplomityötä tarjolla, niistä kannattaa olla kertomassa Contact Forumissa!

Panostamme vuosi vuodelta enemmän laadukkaisiin kohtaamisiin. Messujen markkinointia tehdään pitkin syksyä kampuksilla, somessa ja opiskelijatapahtumissa, jotta Contact Forumin osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen.

Vahvista positiivista työnantajabrändiä

Koska nettisivut eivät anna tarpeeksi:

kerro, tutustu ja inspiroi, sillä he ovat tulevia hakijoitanne!

Vuodesta toiseen kävijämme tulevat messuille kuulemaan lisää yrityksistä – kysymään, millaista työ teidän yrityksessä oikeasti on – ja lähtevät messuilta monta uutta työnantajaa mielessään. Jos teillä on haasteita tavoittaa nuori osaajia, osallistuminen Contact Forumiin on hyvä tapa aloittaa tunnettuuden kasvattaminen!

Ammattilaisista koostuva tiimimme on täällä apuna!

Erilaiset messupaketit palvelevat tarpeitanne monipuolisesti. Varaa tapaamisaika ja katsotaan, mitä osallistuminen kohdallenne tarkoittaisi!

Tavoita kohderyhmäsi tehokkaammin

Erotu oikealla tavalla ja tehosta oikeiden kontaktien muodostumista hyödyntämällä Contact Forumin tarjoamia lisäpalveluita. Lisäpalveluiden avulla voit tavoittaa ja viestiä kohderyhmälle jo ennen varsinaista tapahtumapäivää. Lisätietoja saat tiimiltämme!

 

Messuosaston lisäprintit – Tapahtumapäivänä paikalla on yli 100 työnantajaa eri messuosastoilla. Erotu ja kiinnitä kävijöiden huomio osastoosi tapahtumapäivänä näyttävien lisäprinttien avulla. 

 

Julkaisut Contact Forumin sosiaaliseen mediaan – Tavoita kohderyhmäsi jo ennen tapahtumaa video- tai kuvapostauksella. Kerro kävijöille, millaista on työskennellä yrityksessänne tai mitä avoimia paikkoja teillä on tarjolla.

Tehosta rekrytointia

Contact Forum on oiva tilaisuus korvamerkitä mielenkiintoisimmat hakijat ja löytää oikeat osaajat taloon. Aidot kohtaamiset jättävät muistijäljen, joka kestää läpi kevään ja syksyn hakujen. Houkutteleva messuosasto ja mahdollisuus tutustua yritykseen kasvokkain auttavat sopivien hakijoiden löytämisessä!

Contact Forum -työpaikkasivusto – yhteistyössä Duunitorin kanssa toteutettu sivusto, jossa avoimet työpaikat on jaoteltu messujen värikoodauksen mukaan.

Tunnelmia messuilta

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea messupakettiin sisältyy?

Messupakettiin kuuluu valmis brändätty messuosasto ja työpaikkailmoitukset Contact Forum -työpaikkasivulle. Messuosastolle voi tilata kalusteita, jolloin ne on valmiiksi toimitettu osastollenne. Halutesanne voitte tuoda omat messurakenteet ja/tai kalusteet. Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan teille sopivimman messupaketin.

Kuinka paljon ja minkä koulutusalan kävijöitä tapahtumassa käy?

Contact Forum on poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma. Suurimmat kohderyhmämme ovat teknilliset, it – ja kaupalliset alat, joiden mukaan myös messukartta on jaoteltu.

Edellisessä fyysisessä Contact Forumissa tammikuussa 2020 vieraili yli 5500 messukävijää yli 20 eri korkeakoulusta. Kävijöitä oli eniten Helsingin yliopistosta, Metropoliasta ja Aalto yliopistosta. Lisäksi järjestimme bussikuljetuksia tapahtumaan myös useista yliopistokaupungeista.

Milloin on viimeinen aika ilmoittautua?

Ilmoittautuminen jatkuu 2022 loppuun tai niin kauan kuin messupaikkoja riittää.

Voiko messupaketin laskuttaa 2022 tai 2023 ja millaiset peruutusehdot ovat?

Tarjoamme aina maksuttoman peruutusoikeuden 14 vuorokauden ajan ilmoittautumisen jälkeen.

Lähetämme laskun varausmaksusta (50% messupaketin hinnasta) kuukauden sisällä ilmoittautumisesta. Super Early Bird -kampanjassa ennen 31.5.2022 paikan varanneilta laskutamme varausmaksun kevään tai kesän 2022 aikana. Loppulasku lähetetään tammikuussa 2023. Mikäli toivotte loppulaskun jo 2022 puolella, ota yhteyttä!

Tutustu osallistumisehtoihin täällä.